anestoudis 22 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 παιδια καλημέρα. Θέλω να βάλω φυτα (κανα 2-3 ανωμπιες) στο ενυδρειο μου(80λιτ) αλλα δεν εχω υποστρομα γίνεται? μου ειπαν ονο με υγρο λιπασμα, ισχύει? Το co2 ποτε το βαζουμε? μονο οταν εχουμε πολλά φυτά η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 22 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Και υπόστρωμα να είχες μετά από κάποιο διάστημα είναι σαν να μην έχεις. Παρατηρώ μια σύγχυση. Οι Anubias φυτεύονται/δένονται επάνω σε ξύλα,πέτρες μιας και οι ρίζες τους πρέπει να βλέπουν φως. Επομένως δεν χρειάζεσαι υπόστρωμα. Αν θες να τα φυτέψεις στο χαλίκι φρόντισε κάποιες από τις ρίζες της να εξέχουν πάνω από το χαλίκι. Από εκεί και πέρα, για την χρήση CO² πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου αλλά και να "σαρώσεις" το φόρουμ αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestoudis 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 παιδια καλημέρα. Θέλω να βάλω φυτα (κανα 2-3 ανωμπιες) στο ενυδρειο μου(80λιτ) αλλα δεν εχω υποστρομα γίνεται? μου ειπαν ονο με υγρο λιπασμα, ισχύει? Το co2 ποτε το βαζουμε? μονο οταν εχουμε πολλά φυτά η οχι? ΕΝΟΕΙΤΑΙ πως εχω χαλικι και αμμο σε καποια σημεία του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 22 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν και δεν κατάλαβα το δεύτερο reply σου, να συμπληρωσω πως είναι εξαιρετικά εύκολα φυτά οι Anubias και δεν νομίζω να χρειαστείς λιπάσματα και δυνατό φωτισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestoudis 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 απλα θελω να πω για το co2 οτι γινεται και χωρις αυτο, αν βαλω δηλ κανα2-3 ανουμπιες μονο. δεν θα εχον προβλημα αναπτυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 απλα θελω να πω για το co2 οτι γινεται και χωρις αυτο, αν βαλω δηλ κανα2-3 ανουμπιες μονο. δεν θα εχον προβλημα αναπτυξης. οχι δεν θα εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestoudis 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω παιδια με καλύψατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Χωρις υποστρωμα, παροχη διοξειδιο και υγρα λιπασματα μπορεις να βαλεις και πολλα αλλα φυτα εκτος απο ανουμπιες. Στις ανουμπιες προσεξε το ριζωμα σε καθε περιπτωση να ειναι εκτος βυθου. Τα ριζιδια δεν μας πειραζει οπου κι αν ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος