Mpampis11 22 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Θέλω την βοήθειά σας. Ψάχνω τα παρακάτω Guppys. Μήπως τα έχετε δεί σε κανένα κατάστημα? Και αν ναι σε ποιό? (Αττική). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 22 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Το τρίτο είναι αρκετά συχνο. Εμενα μου είχαν βγει δυο τέτοιοι στο ακυρο απο γέννα... Τα αλλα δύο.... Θα χύσεις κουβάδες ιδρώτα!!! Γενικά οι περισσότερες φωτογραφίες είναι απο γκαπυ που πάνε σε διαγωνισμους... Υπαρχει ενα site, (δεν θυμαμαι τώρα πιο) όπου έχουν σπάνιους χρωματισμούς και τα παραγγελνεις μέσω ιντερνετ. Αλλα πάει 20-25€ το ζευγάρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Το τρίτο είναι αρκετά συχνο. Εμενα μου είχαν βγει δυο τέτοιοι στο ακυρο απο γέννα... Τα αλλα δύο.... Θα χύσεις κουβάδες ιδρώτα!!! Γενικά οι περισσότερες φωτογραφίες είναι απο γκαπυ που πάνε σε διαγωνισμους... Υπαρχει ενα site, (δεν θυμαμαι τώρα πιο) όπου έχουν σπάνιους χρωματισμούς και τα παραγγελνεις μέσω ιντερνετ. Αλλα πάει 20-25€ το ζευγάρι.... Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 23 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 ειχα απ τα σκουρα μπλε κ ηταν θεϊκα θα σου στειλω πμ μηπως κ εχει αν κ εγω τα ειχα παρει πριν 3 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 23 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Θες μόνο μονόχρωμα guppy όπως στις φωτογραφίες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Κυρίως κόκκινα και μπλέ. Νομίζω ότι τα βρήκα. Έχω κατι Guppines αγέννητες ακόμα και θέλω να βγάλω μόνο τα συγκεκριμένα χρώματα γιατί είναι τρομερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2010 Έχω κατι Guppines αγέννητες ακόμα και θέλω να βγάλω μόνο τα συγκεκριμένα χρώματα γιατί είναι τρομερά. Ύπάρχουν και guppies με συνδιασμούς χρωμάτων που είναι επίσης ωραία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος