Jump to content

Μήπως τα έχετε δεί?

Mpampis11

Recommended Posts

Θέλω την βοήθειά σας.

Ψάχνω τα παρακάτω Guppys.

Μήπως τα έχετε δεί σε κανένα κατάστημα? Και αν ναι σε ποιό? (Αττική).

Το τρίτο είναι αρκετά συχνο. Εμενα μου είχαν βγει δυο τέτοιοι στο ακυρο απο γέννα... Τα αλλα δύο.... Θα χύσεις κουβάδες ιδρώτα!!! Γενικά οι περισσότερες φωτογραφίες είναι απο γκαπυ που πάνε σε διαγωνισμους... Υπαρχει ενα site, (δεν θυμαμαι τώρα πιο) όπου έχουν σπάνιους χρωματισμούς και τα παραγγελνεις μέσω ιντερνετ. Αλλα πάει 20-25€ το ζευγάρι....

Το τρίτο είναι αρκετά συχνο. Εμενα μου είχαν βγει δυο τέτοιοι στο ακυρο απο γέννα... Τα αλλα δύο.... Θα χύσεις κουβάδες ιδρώτα!!! Γενικά οι περισσότερες φωτογραφίες είναι απο γκαπυ που πάνε σε διαγωνισμους... Υπαρχει ενα site, (δεν θυμαμαι τώρα πιο) όπου έχουν σπάνιους χρωματισμούς και τα παραγγελνεις μέσω ιντερνετ. Αλλα πάει 20-25€ το ζευγάρι....

Thanks

ειχα απ τα σκουρα μπλε κ ηταν θεϊκα θα σου στειλω πμ μηπως κ εχει αν κ εγω τα ειχα παρει πριν 3 χρονια

Κυρίως κόκκινα και μπλέ.

Νομίζω ότι τα βρήκα.

Έχω κατι Guppines αγέννητες ακόμα και θέλω να βγάλω μόνο τα συγκεκριμένα χρώματα γιατί είναι τρομερά.

Έχω κατι Guppines αγέννητες ακόμα και θέλω να βγάλω μόνο τα συγκεκριμένα χρώματα γιατί είναι τρομερά.

Ύπάρχουν και guppies με συνδιασμούς χρωμάτων που είναι επίσης ωραία! :thaman:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...