paizour 21 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 γεια χαρά σε όλους!είμαι ο παναγιώτης κι έχω δημιουργήσει ένα εξηντάρι εξάγωνο ενυδρείο με αληθινά φυτά πριν ένα μήνα.εδώ και δύο μέρες έχω τοποθετήσει ένα νέο ξύλο ανοιχτόχρωμο στη διακόσμηση του ενυδρείου μου(να μην παραλείψω να σας πω ότι αυτό είναι το δεύτερο ξύλο που βάζω στο ενυδρείο).παρατήρησα μόνο πάνω στο νέο ξύλο κάτι σαν άσπρη "μύξα" σχεδόν σε όλη την επιφάνειά του(στα σημεία που φωτίζεται περισσότερο).γιατί συμβαίνει αυτό?πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι μυκητας,ακινδυνος,θα κανει κυκλο και θα φυγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Α.....και καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paizour 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 καλώς σας βρήκα!!!!!και ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 21 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 καλως ορισες!!! όπως σου ειπαν ήδη, πιθανόν να είναι μυκητας, μην σε ανυσηχει, θα φύγει, αν δεν γινει πρωτα τροφή για τα ψαρακια σου!!!! συμβαινει σε καινουρια ξύλα. καλό θα ήταν να ανεβάσεις και μια φωτό για μεγαλυτερη σιγουριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 21 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 και καλή συνέχεια στο φόρουμ !!! Όπως ειπαν και οι προλαλήσαντες μάλλον μύκητας είναι αλλα ανέβασε και μια φώτο για σιγουριά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 12 Μαρτίου 2010 #8 Share 12 Μαρτίου 2010 Καλώς ήρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts