vchris 21 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα σας και καλως σας βρηκα θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που εχω τον Αυγουστο 2009 επιστρεφοντας απο διακοπες βρηκα το ενυδρειο μου νεκρο εκανα λοιπον μια πληρη ανακαινιση μαζι με ολα τ'αλλα εβαλα και λαμπες Τ5 αγοραζω λοιπον 2 μ/τ 2Χ39 wat ο καθενας μαρκας GLO πρωτοχρονιατικα μου καιγετε ο ενας τον αλλαξα χθες 20/2 μου καιγετε και ο δευτερος εχετε καποια εξηγηση? φταιει η μαρκα φταιει κατι αλλο? επισκευαζονται? η εγγυηση μου ειπαν δεν ισχυει γιατι εχω κανει επεκταση στα καλωδια (ειναι λογικο αυτο?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 23 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό ένα τέτοιο φωτιστικό και αρκετά παιδιά έχω δει να το δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα.Όταν λες ότι κάηκαν εννοείς τα μπάλαστ?Αν είναι το μπάλαστ μπορείς να το αλλάξεις με κάποιο του εμπορίου.Η εγγύηση παύει να ισχύει σε πολλά πράγματα όταν επέμβουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 24 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Σωστά αναφέρει ο Ορέστης, άσε που αν δεν κάνω λάθος αν επεκτείνεις τα καλώδια αυξάνεται η ωμική αντίσταση οπότε υπάρχει και μια πιθανότητα να κάηκαν και από την επέμβαση σου. Συγκεκριμένα έχω 2 τέτοια αλλά 24 watt και πραγματικά μετά απο χρήση 2 χρόναι δεν παρουσίασαν κάνένα πρόβλημα. Πάντως το τι πραγματικά φταίει μόνο ένας επαγγελματίας θα μπορέσει να στο πει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vchris 24 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 (edited) ευχαριστω για τις απαντησεις μετα απο μια μεγαλη προσπαθεια να το ξεκολησω (μεχρι και ηλ.τροχο εβαλα) μιας και το εχουν κανει κολητο χωρις βιδες το εφτιαξα με μολις 0,50 λεπτα ειχε καψει ασφαλεια και ενα αλλο εξαρτημα (κατι σα πυκνωτης δε θυμαμε πως το λενε) ενα φιλο ηλεκ/κο που ρωτησα μου ειπε οτι η επεκταση που εκανα περιπου 40 ποντους δεν ειναι προβλημα γιατι και το καλωδιο ειναι υπερ αρκετο να καλυψει τυχον απωλειες (τωρα που βρηκα το κολπο ...... ας χαλαει 0.50 λεπτα δυο κολησεις και ετοιμο παλι) βεβαια μου ειπαν οτι μπορει το προβλημα να δημιουργηθηκε και απο υπερταση οποτε εβαλα και ενα πολυμπριζο με ασφαλεια και το επομενο βημα ειναι να βαλω σταθεροποιητη τασης που να καλυπτει και ολα τα υπολοιπα στο ενυδρειο (κυκλοφορητες-ψυκτικο-κτλ) Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2010 - vchris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος