aquaristas8 21 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 παιδια θελω να ρωτησω ειδηκα αυτους που εχουν καναρινια ή παπαγαλακια.Τα καναρινια μπορουν να τοποθετηθουν μονιμα (πρωι-βραδυ) σε βεραντα ? εννοω αν μπορουν με την θερμοκρασια......το ιδιο και για τα παπαγαλακια......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 21 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 με τίποτα γιατί το χειμώνα θα παγώσουν και το καλοκαίρι θα τα φάει καμιά κουκουβάγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosg7 21 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 τα καναρινια δεν εχουν προβλημα απο το κρυο αλλα απο τα ρευματα - αερα αυτο τους κανει ζημια οσο για τα παπαγαλακια επειδη ζουν σε τροπικα μερη ειναι ποιο επιφοβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 21 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ δες εδω ειναι και μελος μας!! http://www.kanarini.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 21 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 με τιποτα εξω οταν κανει κρυο η πολλη ζεστη..25 χρονια εχω σπιτι μου ειτε καναρινια ειτε παπαγαλακια..το καλοκαιρι κινδυνευουνε τα βραδια απο τις κουκουβαγιες οπως ειπε και ενα παιδι καποια ποστ πιο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 23 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Τα παπαγαλακια οχι τον χειμωνα .... γιατι ειναι τροπικα (14-15 βαθμους) .... τα καναρινια ναι (ειδικα αν ειναι Ελληνικης εκτροφης) με την προυποθεση οτι ειναι εξασφαλισμενα απο τυχον επιθεσεις π.χ. κουκουβαγιας ..... αν εχεις καποια τεντα και ειναι σχετικα δυσκολο να τα εντοπισει. Εγω δεν ειχα καμμια απωλεια μεχρι σημερα σε περισσοτερα απο 30 χρονια που τα εχω μονιμως εξω (και δεν εχω λιγα). Θα πρεπει να προσεξεις ομως ΑΝ στην περιοχη σου η θερμοκρασια πεσει κατω απο τους 2 βαθμους να τα προστατεψεις με καποιο καλυμα. Εγω ακομα και σε θερμοκρασιες λιγο κατω απο το 0 δεν εχω χασει πουλι. Αυτο που ΔΕΝ πρεπει ΠΟΤΕ να κανεις ... ειναι να τα βγαζεις εξω και μετα να τα βαζεις μεσα. Σταθερα μεσα η εξω ... και φυσικα αν τα εχεις μεσα ηδη ... θα πρεπει να περιμενεις να φιαξει λιγο ο καιρος απο πλευρας θερμοκρασιας .... οχι στους 5-6 βαθμους απο 18 που εχει το σπιτι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 24 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 24 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2010 Σε προφυλαγμενο χωρο πχ βεραντα χωστη με τεντα δεν εχουν προβλημα, εγω ειχα. Απλα αν πιασει παγετος (κατω απο 5-6C)ή παρτα μεσα ή τυλιξε το κλουβι με ναυλον (οχι ερμητικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος