Freeman 20 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Μετα απο την εμπνευση που μου έδωσε ο delta66 αφου είδα ένα ανάλογο θέμα του για καρύδοφολιά σας παρουσιάζω αναλητικά την δική μου Αρχίζοντας λοιπών αγορασα μια καρύδα Αφου μου βγήκε η πίστη προσπαθόντας επι 1 ώρα να την κόψω και πρήστικαν τα χέρια μου, έφαγα το εσωτερικό της με ικανοποίηση Εκοψα και μία φλούδα απο τα πλάγια για είσοδο Εκτός απο πριόνη και υπομονή για την διακόσμηση χρησημοποίησα: --πετονιά --1 anubias nana --μικρά κλαδέματα απο "ντοματιά" --Εναν θαμνάκο άλγης που είχε φυτρώσει σε ένα απο ξύλα του ενυδρείου >Ανοιξα δύο τρύπες για να δέσω την ανολυμπια με πετονιά >Υστερα απο μία τρύπα που είχε η καρύδα απο πίσω,έβαλα τα κλαδέματα >Τέλος,έκανα ακόμα μια τρύπα για να σφηνώσω την άλγη Τελικό αποτέλεσμα Και video με τα νεα μου cory που είναι πολύ χαρούμενα με το καινουριο τους σπιτικό ==> <== Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Χαχα, όμορφη κατασκευή και ωραίο βιντεάκι, αλλά μου φαίνεται πως και κάποιος άλλος μπαίνει στην σπηλιά κάνοντας τον αδιάφορο Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2010 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 21 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 21 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Πανεμορφη σπηλια και ταιριαζει και με τα φυτα.Εχω ομως μια παρατηρηση μονο το ενυδρειο σου εχει απο τι φαινεται μεγαλη ροη και τα ψαρια δειχνουν να ενοχλουνται.Προσπαθησε να την χαμηλοσεις.Εαν κανω λαθος ας με διορθωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 21 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Tέλεια κατασκευή και εντελώς φυσική !!!! Ερώτηση : Την έβρασεσ την καρύδα πριν την βάλεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 >Γιωργο έχεις δίκιο θα κοιτάξω να μειώσω την ροή του φίλτρου και του κυκλοφορητή >Την καρύδα δέν την έβρασα αλλα την έβαλα να μουλιάσει 2-3 ώρες για να φύγει η πολη μαυρήλα.Επίσης νομίζω πως άν την βράσεις όλοι οι μύκητες που έχει το ξύλο θα ψοφήσουν και δεν θα αναπτηχθουν μετα οταν μπει στο νερο πραγμα που δεν θέλω γιατι δίνουν μια φυσική αγριάδα στο tank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 21 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Tι εννοεις εχεις και κυκλοφορητη και φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Tι εννοεις εχεις και κυκλοφορητη και φιλτρο? Τον κυκλοφορητη τον χρησημοποιω αντι για αντλία επειδη οξυγονώνει το νερό.Eίναι ο Aqua clear 20 και τον πήρα απο ένα φίλτρο βυθου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 21 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Βαλε μια φοτο του φιλτρου και του ενυδρειου να δω.Το φιλτρο ειναι πλατης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #10 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Βαλε μια φοτο του φιλτρου και του ενυδρειου να δω.Το φιλτρο ειναι πλατης? ΕΔΩ έχω κάνει παρουσιαση του ενυδρείου αλλα είναι παλιά.Τώρα είναι πολύ καλύτερο.Στην 1 φωτο ειναι ο κυκλοφοριτής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 21 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Ωραια κανε μια δοκιμη βγαλε την πριζα του κυκλοφορητη και προσπαθησε να εχεις την εισαγωγη του στην επιφανεια του νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 21 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία φυσική κατασκευή! Μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Ωραια καρυδα. Γραψε πως θα παει απο μυκητα τις επομενες μερες. Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #14 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Ωραια καρυδα. Γραψε πως θα παει απο μυκητα τις επομενες μερες. Ούτε ίχνος μύκητα στην καρύδα ,μονο καμια 40αριά κωνικά σαλιγκάρια πάνω τις που βόσκουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Ούτε ίχνος μύκητα στην καρύδα ,μονο καμια 40αριά κωνικά σαλιγκάρια πάνω τις που βόσκουν Γι'αυτο μπορει να μην ειδες τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 25 Μαρτίου 2010 #16 Share 25 Μαρτίου 2010 ωραια μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Μαρτίου 2010 #17 Share 25 Μαρτίου 2010 Πολύ ωραία κατασκευή αλλά περιττή για τα κορυντόρας....Δέν έχουν καμία σχέση και ανάγκη για σπηλιές όπως οι λορικαριίδες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Μαρτίου 2010 #18 Share 30 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Ιουλίου 2010 Author #19 Share 12 Ιουλίου 2010 UPDATE:Για να μήν φάτε τα χέρια σας στο σκάψιμο την καρύδας,αφου την κόψετε με το πριόνι την αφήνεται έξω στο μπαλκόνι για 2 μέρες και η ψήχα μαζέυει και αφυδατώνεται.Μετά βγάινει πανέυκολα όλη μαζι με το χέρι απλα τραβόντας την!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος