giorgiokal21 20 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 http://www.warehouse-aquatics.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχουν πλεον και αξιολογα ελληνικα e-shops και μαλιστα με βημα εδω μεσα..... εσυ τι ακριβως ψαχνεις...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgiokal21 20 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχουν πλεον και αξιολογα ελληνικα e-shops και μαλιστα με βημα εδω μεσα..... εσυ τι ακριβως ψαχνεις...? εκει βρηκα επιτελους Τ5 80W γιαυτο.εαν ξερεις που αλλου μπορω να βρω γιατι θελω να αυξησω μελλοντικα τον φωτισμο μου αλλα δεν θελω νε εξαρτωμαι απο το εξωτερικο για κατι τοσο σημαντικο σε reef κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 εκει βρηκα επιτελους Τ5 80W γιαυτο.εαν ξερεις που αλλου μπορω να βρω γιατι θελω να αυξησω μελλοντικα τον φωτισμο μου αλλα δεν θελω νε εξαρτωμαι απο το εξωτερικο για κατι τοσο σημαντικο σε reef κιολας. και τα 2 ,οπως και αλλα καταστηματα εδω στην ελλαδα.εχουν.δεν ψαχνεις κατι πολυ δυσκολο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgiokal21 21 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 και τα 2 ,οπως και αλλα καταστηματα εδω στην ελλαδα.εχουν.δεν ψαχνεις κατι πολυ δυσκολο..... για να μην θεωρηθει διαφημιση στειλε μου πμ σε παρακαλω που εχουν τ5 80αρες.σε ευχαριστω γιατι και καποιος αλλος το ειχε αναφερει οτι δεν εχουν πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος