ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ 19 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειμαι καινουργιος στο θαλασσινο ολα καλα 60λιτρα το εχω 3 μηνες με βραχο και κοραλλια τις τελευταιες μερες εμφανιστικαν κατι μικρες φουσκαλες στο βραχο τι ειναι αυτο ανυσιχιτηκο?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Θα ηταν ευκολο να βαλεις καποια φωτογραφια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 το πιο πιθανο ειναι να εχεις φωτοσυνθεση αλγης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ 19 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Προσπαθω να περασω μια αλλα δεν μου την εμφανιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ 19 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Θα ηταν ευκολο να βαλεις καποια φωτογραφια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 το πιο πιθανο ειναι να εχεις φωτοσυνθεση αλγης..... αυτό νομίζω και εγώ τι ταΐζεις τα κοράλλια σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 20 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Οι φουσκάλες είναι και ένδειξη για κυανοβακτήριο. Μια φώτο θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 21 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Οι φουσκάλες είναι και ένδειξη για κυανοβακτήριο. Μια φώτο θα βοηθούσε. Ετσι...και εαν δεν διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα, σύντομα θα γεμίσει το ενυδρείο με κυανό. Βελτίωση λοιπόν της κυκλοφορίας και καλύτερος φωτισμός η προγραμαμτισμός του ήδη υπάρχοντος. Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2010 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος