Jump to content

Ερώτηση για Γκάπυ

nanos1990

Recommended Posts

Το πιο πιθανό να στο έκανε δώρο με την παραγγελία.Το βλέπω δύσκολο να πουλάει κάποιος χωρίς κέρδος.

Αδύνατον είναι να πουλάει το κατάστημα χωρίς κέρδος!!!

Παιδια μπορει να γινει και πωληση με 0 τιμη και να βγαλει και κερδος το μαγαζι.

Βγαζουν απο τα μεταφορικα.

Το κερδος τους απο αυτην την τακτικη ειναι οτι του βγαζουν πρωτους στην αναζητηση προιοντων οταν κανουμε search με σειρα κατωτερης τιμης πρωτα.

Σιγουρα μεχρι τωρα θα εχουν γεννησει!!!

Απο τη συνθεση του ενυδρειου σου δεν βλεπω αλλα ψαρια εκτος απο γκαπυ οποτε θεωρω οτι τα νεογεννητα δεν κινδυνευουν απο αλλα ψαρια εκτοσ απο τις μανες τους.

Το ψευτικο φυτο στα αριστερα αποτελει κρυψωνα για τα μικρα οπως και τα πυλινα.

Πιστευω οτι το ενυδρειο σου εχει κινδυνους οπως το φιλτρο μπορει να ρουφηξει μικρα ενω θα ανεβαζα και τη σταθμη του νερου.

Τα φυτα αποτελουν κρυψωνα για τα μικρα. Μπορεις να ζητησεισ κλαδεματα απο το φορουμ αν δεν θελεισ να χαλασεισ λεφτα. Ενα αλλο φυτο που θα σου προτεινα ειναι η κρυπτοκορινη

http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=260

Ανθεκτικο φυτο που πολλαπλασιαζεται παρα πολυ ευκολα καλη επενδυση, καλη κρυψωνα. Εγω απο μια ριζα εχω φτιαξει ζουγκλα 4 ενυδρεια.

Δεν ξερω πως θα παε με σενα γιατι βλεπω οτι εχεις βαλει αμμο, εγω εχω μικρο χαλικακι, ισως μπορουν να βοηθησουν αλλο χομπιστες απο την εμπειρια τους.

τελος πρεπει να προσεχεις ποιοτητα και παραμετρουσ νερου γιατι τα μικρα ειναι ευαισθητα σε αρρωστιες. Επισης ταισμα 3 φορες την ημερα για γρηγορη αναπτυξη ( μην το παρακανεις ) ειται με ειδικη τροφη για μικρα ειται με το να σπασεισ τροφη κανονικη πολυ, μεχρι να γινει πουδρα.

Μοναδικη εμπειρια η γεννα μιας και βγαζουν μικρα ετοιμα που κολυμπανε αμεσως.

Καλη επιτυχια

εχω προβλημα!!!!!!!!ενας φιλος forum μου εφερε ενα φυτο(κερατοφυλο) τ εβαλα μεσα κ την επομενη μερα εχασα ενα γκαμπι αλλα την επομενη εχασα 3 κανω φαρμακεφτικη αγωγη εδω κ 3 μερες τησ medi mor το tropfen που ειναι για ολεσ τησ αρωστιες!!!αλλα εχασα σημερα ακομα 1 κ δεν βλεπω κ πολυ καλα κανα 2 μεγαλα γκαμπι ακομα!!!!μεχρι τωρα δν εχασα κανενα μικρο μεσα στη γεννηστρα που τα εχς βαλει!!!!τ μπορει να εχει γινει???βοηθεια!!!!!!!!!!

Συμπληρωσε τη φορμα ασθενειων και ανοιξε νεο θεμα στην κατηγορια με τις ασθενειες (εκει θα βρεις στα καρφιτσωμενα και τη φορμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...