nanos1990 19 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 http://s924.photobucket.com/albums/ad86/nanos_thanos/[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 19 Φεβρουαρίου 2010 Author #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 τ λετε ειναι εγγιως???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 19 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Με το καλό η γέννα και φρόντισε το ενυδρείο έτσι ώστε να σου ζήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 19 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 εχω 4 ετσι!!!!τ λες να ειναι ολες????ετσι τς αγορασα!!!!λες να μν κανουν????τς εχω εδω κ 7 μερες κ δν εχω δει τπτ ακομα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 19 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 http://s924.photobucket.com/albums/ad86/nanos_thanos/[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 19 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα μου γέννησε μια πριν λίγες μέρες. Είναι συχνό φαινόμενο να τα αγοράζεις ήδη γκαστρωμένα ! Δεν αργούν να γεννήσουν όπως τα βλέπω, χωρίς να έχω όμως την κατάλληλη εμπειρία. Και γω αρχάριος είμαι. Αλλά από τις ως σήμερα εμπειρίες μου και με την βοήθεια των παιδιών από το φορούμ, θα σε συμβουλέψω τα εξής : 1ον) Ιδανικές συνθήκες νερού για γκάπυ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37162 2ον) Πυκνά φυτά και επιφανείας. Κερατόφυλλο, java moss, camboba caroliniana, mayaca κτλ κτλ κτλ 3ον) ΟΧΙ ΓΕΝΝΗΣΤΡΕΣ !!!! Στρεσάρουν την μάνα και πολλές φορές έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτα που περιμένουμε, επίσης τα μικρά μέσα στην γεννηστρα αργούν να μάθουν να κολυμπούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 19 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 αυτα τ εχω μαθει περιπου ολα αλλα δν αντεχω να περιμενω να δω τν φυσει να δημιουργει τ μεγαλειο τς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 19 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Μα ασε την φύση να κάνει την δουλειά της , και θα σε αποζημιώσει κατάλληλα ! Πίστεψε με, όσο παρεμβαίνουμε στις δουλειές της φύσης μόνο καλό δεν κάνουμε !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 19 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 mod note Ο τίτλος στο θέμα άλλαξε για να είναι πιο αντιπροσωπευτικός και το θέμα μεταφέρεται στην αντίστοιχη κατηγορία. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 22 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Μπορείς να βάλεις την γεννήστρα για να γεννηθούν και μετά απο 10-15 μέρες μόλις "ξεψαρώσουν" να τα αφήσεις στο πυκνοφυτεμένο ενυδρείο σου. Θα σου επιβιώσει το 60-80%. Αν τα αφήσεις να γεννήσουν χύμα στο ενυδρείο θα ζήσει μόνο το 10%. Βέβαια αυτό θα το κάνεις μόνο αν έχεις τον κατάλληλο χώρο γιτί πίστεψέ με θα σου γίνουν γρήγορα πάρα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Με τη γεννηστρα, απο το στρες μπορει να γεννησει προωρα και να χαθει ολη η γεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #12 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 δηλ να βγουν κ να μν ζουν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 δηλ να βγουν κ να μν ζουν???? ή να ζησουν για λιγο, ή να εχουν προβληματα παραμορφωσης στο σωμα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #14 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 εχει γινει ποτε κατι τετοιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 22 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 τα αληθινα φυτα ειναι καλυτερα γιατι και στο ενυδρειο κανουν καλο αλλα και οι γεννες θα ειναι επιτυχης! Εγω με το που εβαλα παραπανω ψευτικα φυτα αρχιζαν οι γεννες να πολλαπλασιαζονται!! Βεβαια τωρα αρχιζω να τα αντικαθηστω ολα με αληθινα!!! το amazonios.gr εχει πολλα ειδη ευκολων φυτων! Τα βηματα ειναι 3! Μπες-ψαξε-αγορασε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #16 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΠΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΥΤΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 22 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν σου πω δεν θα με πιστευεις ... γιατι δεν ριχνεις μια ματια μονος σου???? Ελα πλακα κανω! λοιπον η τιμη στα περισσοτερα φυτα απο το amazonios.gr ειναι 0.00€.. Εχω αγορασει φυτα απο εκει!... Τα μονα εξοδα ειναι τα εξοδα μεταφορας!!! μπες και ψαξτο.. το κερατοφυλλο foxtail κανει 0.00€!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 εχει γινει ποτε κατι τετοιο??? Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΠΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΥΤΑ!!! MODE NOTE Γιατι φωναζεις? Γραφε με μικρα και οχι κεφαλαια. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36642 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #20 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 οκ τ ειδα κ ελεγα οτι κανουν λαθος κ ποσο σ ηρθαν τ μεταφορικα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 23 Φεβρουαρίου 2010 #21 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Αναλογως πως θα τα παρεις!!!! Οταν πας να κανεις την παραγγελια(μεσω internet) σου λεει πως θα τα πληρωσεις και πως θα στα στειλουν.... αλλα οταν τα παραγγειλεις παρε τηλεφωνο να επιβεβαιωσεις την παραγγελια.. το πολυ σε 2 εργασιμες θα σου εχουν ερθει τα πραγματα!! Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 26 Φεβρουαρίου 2010 #22 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Αναλογως πως θα τα παρεις!!!! Οταν πας να κανεις την παραγγελια(μεσω internet) σου λεει πως θα τα πληρωσεις και πως θα στα στειλουν.... αλλα οταν τα παραγγειλεις παρε τηλεφωνο να επιβεβαιωσεις την παραγγελια.. το πολυ σε 2 εργασιμες θα σου εχουν ερθει τα πραγματα!! δηλαδη η μονη επιβαρυνση ειναι τα μεταφορικα??? σιγουρα ???? αν ειναι ετσι ποια φυτα προτεινεται για γκαπυ και apple snail που εχω...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achisael 26 Φεβρουαρίου 2010 #23 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Αναλογως πως θα τα παρεις!!!! Οταν πας να κανεις την παραγγελια(μεσω internet) σου λεει πως θα τα πληρωσεις και πως θα στα στειλουν.... αλλα οταν τα παραγγειλεις παρε τηλεφωνο να επιβεβαιωσεις την παραγγελια.. το πολυ σε 2 εργασιμες θα σου εχουν ερθει τα πραγματα!! ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ????? φιλε που ξεκινησες το θεμα αν θες να παρεις απο εκει θα πληρωσεις...(ξεκιανε απο 5-6 και φτανουν ως 15 ευρω) εγω εστειλα email και πολυ απλα μου ειπε το λογικο.... τα φυτα που γραφουν 0 ευρω... πολυ απλα γραφουν 0 γιατι δεν υπαρχουν στο στοκ... οποτε οταν καποιος δεν ξερει καλυτερα να μην παραπλανει τον αλλο... οκ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 26 Φεβρουαρίου 2010 #24 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν λεω οτι θελω... Ειχα παρει κατι πραγματα που εκαναν 28€ και μαζι με τα μεταφορικα πηγαν 38€ ολα! Τωρα μου το χρεωσε το φυτο δεν μου το χρεωσε δεν ξερω! Παντως εγω κερατοφυλλο πηρα αλλα και στο καλαθι αγορων ελεγε 0.00€ Αν κανω λαθος τι να πω.. "σκοτωστε" με Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Φεβρουαρίου 2010 #25 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ????? MODE NOTE Ηρεμα και εσυ το ιδιο κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος