dimitrig 19 Φεβρουαρίου 2010 #26 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Στράτο, τα έξοδα για την ψυχιατρική κλινική θα τα πληρώσεις εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Φεβρουαρίου 2010 #27 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα που βλεπουμε στα θαλασσινα ενυδρεια,ειναι ενα απειροελαχιστο ποσοστο απο την πραγματικη ομορφια ενος υφαλου Έχω βρεθεί και κολυμπήσει σε ύφαλο... Δεν ήταν έτσι... Τα reef πολλές φορές μου δείχνουν την εικόνα του "πνιγμένου" ενυδρείου. Σαν να προσπαθούν μέσα σε λίγα κυβικά να χωρέσουν όλη την θάλασσα. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Δεν μου δίνουν την εντύπωση ενός κομματιού του υφάλου, αλλά σαν όλο τον ύφαλο συμπιεσμένο μέσα στη γυάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Φεβρουαρίου 2010 #28 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Kαι εγώ αυτό πιστεύω. Μπορεί να μην έχω βρεθεί σε ύφαλο, αλλά έχω "φάει" τα ντοκυμαντερ και τα βιβλία με το κουτάλι. Κατι ανάλογο βέβαια συμβαίνει και με τα υψηλού επιπέδου φυτεμένα ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Φεβρουαρίου 2010 #29 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Κατι ανάλογο βέβαια συμβαίνει και με τα υψηλού επιπέδου φυτεμένα ενυδρεία. Αυτό ακριβώς... Σαν τα φυτεμένα που έχουν μονοπάτια, καταρράχτες, δεντράκια κ.ο.κ... Όμορφα μεν, ψεύτικα δε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Φεβρουαρίου 2010 #30 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Έγινε επεξεργασία 19 Φεβρουαρίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 19 Φεβρουαρίου 2010 #31 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Μην ξεχνάτε. Στα ενυδρεία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν μικρόκοσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Φεβρουαρίου 2010 Author #32 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Μην ξεχνάτε. Στα ενυδρεία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν μικρόκοσμο. Aυτο ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 19 Φεβρουαρίου 2010 #33 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Παιδία εντάξει, όπου βάζει το χέρι του ο άνθρωπος φαίνεται αλλά δεν παύει να είναι ένα στολίδι αρχιτεκτονικής της μητέρας φύσης, δεν έχουμε ανακαλύψει τίποτα όλη η γεωμετρία υπάρχει γύρο μας και εμείς απλά την αντιγράφουμε ανάλογα με το γούστο μας! Ένα θαυμάσιο παράδειγμα, αχ μου βάζεις ιδέες………. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 19 Φεβρουαρίου 2010 #34 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Μην ξεχνάτε. Στα ενυδρεία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν μικρόκοσμο. Ok... Συμφωνώ... Αλλά τα πρώτα 27 δευτερόλεπτα του βίντεο ως αποτέλεσμα, προσωπικά δεν μου αρέσουν. Μου κάνουν λίγο κιτς. Γούστα βέβαια είναι αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19 Φεβρουαρίου 2010 #35 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί τα αναλύετε τα πράγματα τόσο πολύ δείτε τις εικόνες και χαλαρώστε είτε είναι "στημένο " είτε οχι είτε έχει σπόνσορα είτε όχι ,βάλτε ένα ποτό δείτε το , και χαλαρά και ωραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 19 Φεβρουαρίου 2010 #36 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί τα αναλύετε τα πράγματα τόσο πολύ δείτε τις εικόνες και χαλαρώστε είτε είναι "στημένο " είτε οχι είτε έχει σπόνσορα είτε όχι ,βάλτε ένα ποτό δείτε το , και χαλαρά και ωραία. Συμφωνώ απόλυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 19 Φεβρουαρίου 2010 #37 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 Ok... .................. Γούστα βέβαια είναι αυτά... Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 20 Φεβρουαρίου 2010 #38 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Περί γούστου κολοκυθόπιτα Ωραίο δε λέω, αλλά προτιμώ την Αφρική. Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Φεβρουαρίου 2010 Author #39 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Περί γούστου κολοκυθόπιτα Ωραίο δε λέω, αλλά προτιμώ την Αφρική. Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Φεβρουαρίου 2010 #40 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Περί γούστου κολοκυθόπιτα Ωραίο δε λέω, αλλά προτιμώ την Αφρική. Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ....... Αφρική φτιάχνει και η προγιαγιά μου! Αυτό αν το δεις στην πραγματικότητα από κοντά θα αλληθωρίσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 20 Φεβρουαρίου 2010 #41 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Axxxxx....Ενα κοφτακι στην τσεπη και να λειψει απο το σπιτι για 10 λεπτα μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Φεβρουαρίου 2010 #42 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Axxxxx....Ενα κοφτακι στην τσεπη και να λειψει απο το σπιτι για 10 λεπτα μονο. Θα του χαράξεις τα τζάμια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 20 Φεβρουαρίου 2010 #43 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Αφρική φτιάχνει και η προγιαγιά μου! Αυτό αν το δεις στην πραγματικότητα από κοντά θα αλληθωρίσεις! Δεν ενθουσιάζομαι τόσο εύκολα, ίσως φταίει η ηλικία.... Από κοντά έχω δει πολλά τέτοια ενυδρεία σε ΕΝΥΔΡΕΙΑ ευρωπαϊκών χωρών και συνεχίζω να μην ενθουσιάζομαι. Όπως είπε και ο Σπύρος μπορεί κάτι να φταίει σε μένα. Όσο για την προγιαγιά...... νομίζω ότι υπερβάλλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 20 Φεβρουαρίου 2010 #44 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 φοβερό ενυδρείο με μερικά δεσίματα εκπληκτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Φεβρουαρίου 2010 Author #45 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ενθουσιάζομαι τόσο εύκολα, ίσως φταίει η ηλικία.... Από κοντά έχω δει πολλά τέτοια ενυδρεία σε ΕΝΥΔΡΕΙΑ ευρωπαϊκών χωρών και συνεχίζω να μην ενθουσιάζομαι. Όπως είπε και ο Σπύρος μπορεί κάτι να φταίει σε μένα. Όσο για την προγιαγιά...... νομίζω ότι υπερβάλλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Φεβρουαρίου 2010 #46 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ενθουσιάζομαι τόσο εύκολα, ίσως φταίει η ηλικία.... Από κοντά έχω δει πολλά τέτοια ενυδρεία σε ΕΝΥΔΡΕΙΑ ευρωπαϊκών χωρών και συνεχίζω να μην ενθουσιάζομαι. Όπως είπε και ο Σπύρος μπορεί κάτι να φταίει σε μένα. Όσο για την προγιαγιά...... νομίζω ότι υπερβάλλεις. Κοίτα να δεις, εδώ το θέμα δεν είναι το αν ενθουσιάζεσαι εύκολα η δύσκολα, αυτό είναι στο ταμπεραμέντο του κάθε ανθρώπου στο κατά πόσο εκδηλώνεται η όχι και κατά πόσο τα ερεθίσματα που εκλαμβάνει του τραβούν το ενδιαφέρων ως προς το ανάλογο θέμα. Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με θαλάσσια ενυδρεία η δεν σε συγκινούν αλλά δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός. Συγγνώμη για την προγιαγιά σου δεν μου φταίει σε τίποτα και ήταν μια ατυχή διατύπωση εκφράσεις. Απλά μερικές φόρες κρίνουμε πολύ εύκολα, σύνδρομο πολλών Ελλήνων. Είναι σαν να λες εντάξει μωρέ ο Αισταιν ανακάλυψε και πως γίνονται οι κολοκυθοκεφτεδες σιγά τι έκανε. Φιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Φεβρουαρίου 2010 Author #47 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Φιλοι μου,δεν παρεθεσα το λινκ για να κανουμε συγκρισεις,βαθμους δυσκολιας κλπ........ Ειδα εικονες με χρωματα και ζωντανα πανεμορφα,εικονες χαλαρωτικες για το ματι και το μυαλο,και αυτες θελησα να σας δωσω. Ας απολαυσουμε το θεαμα λοιπον,ετσι απλα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 20 Φεβρουαρίου 2010 #48 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα να δεις, εδώ το θέμα δεν είναι το αν ενθουσιάζεσαι εύκολα η δύσκολα, αυτό είναι στο ταμπεραμέντο του κάθε ανθρώπου στο κατά πόσο εκδηλώνεται η όχι και κατά πόσο τα ερεθίσματα που εκλαμβάνει του τραβούν το ενδιαφέρων ως προς το ανάλογο θέμα. Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί με θαλάσσια ενυδρεία η δεν σε συγκινούν αλλά δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός. Συγγνώμη για την προγιαγιά σου δεν μου φταίει σε τίποτα και ήταν μια ατυχή διατύπωση εκφράσεις. Απλά μερικές φόρες κρίνουμε πολύ εύκολα, σύνδρομο πολλών Ελλήνων. Είναι σαν να λες εντάξει μωρέ ο Αισταιν ανακάλυψε και πως γίνονται οι κολοκυθοκεφτεδες σιγά τι έκανε. Φιλικά. Φίλε μου δεν αρνείται κανείς τον υψηλό βαθμό δυσκολίας...... πολλά πράγματα έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αρέσουν με το ζόρι έτσι δεν είναι ? Και να πετάς αεροπλάνα (μοντέλα ή αληθινά) έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά δεν γίνονται όλοι αερομοντελιστές. Όσο για την προγιαγιά μα για τη δική σου μίλησες όχι για τη δική μου επομένως βρείτε τα μεταξύ σας . No hard feelings. Ανδρέας PS Επιμένω πάντως όσον αφορά τα Αφρικάνικα: "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Φεβρουαρίου 2010 #49 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου δεν αρνείται κανείς τον υψηλό βαθμό δυσκολίας...... πολλά πράγματα έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αρέσουν με το ζόρι έτσι δεν είναι ? Και να πετάς αεροπλάνα (μοντέλα ή αληθινά) έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά δεν γίνονται όλοι αερομοντελιστές. Όσο για την προγιαγιά μα για τη δική σου μίλησες όχι για τη δική μου επομένως βρείτε τα μεταξύ σας . No hard feelings. Ανδρέας PS Επιμένω πάντως όσον αφορά τα Αφρικάνικα: "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" Αν μίλησα για την προγιαγιά μου ακόμα καλύτερα γιατί δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Προς θεού το γούστο του κάθε ένα είναι προσωπικό. Peace and love Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Φεβρουαρίου 2010 #50 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Ανκαι είμαι of topic ,αγαπητέ Rik θα ήταν πράγματι χαρά μας να μας επισκεφθείς στο αφρικανικό θεματικό και όποτε θέλεις ευχαρίστως να στήσουμε παρέα ενα αφρικάνικο ενυδρείο για σένα.Βλέπω οτι ασχολείσαι με αμερικάνικες κιχλίδες , είναι μια ευκαιρία να προσθέσεις ακόμα μια ήπειρο και ειδικά από το μεγάλο ρήγμα. Σωκράτης Γεωργίου Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2010 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος