Jump to content

Aξιζει να το δουμε.........

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είδα μιά ακροπόρα να αρχίζει να ασπρίζει!!!! :thumbup:

Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά......απορώ πως και ποιοί μπορούν να συντηρούν τέατοια ενυδρεία...πραγματικά απορώ.

Τα ματακια μου!!! :thumbup:

Πάντως παιδιά, χωρίς να θέλω να κάνω τον κακό, έχω μιά απορία όταν βλέπω σε βίνετο η φωτογραφίες τέτοια ενυδρεία, και η απορία μου έχει να κάνει σχετικά με το πόσο καιρό μετά τις διάφορες αγορές απο κοράλια κυρίως είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες η τα βίντεο.

Πολύ θα ήθελα να δώ υλικό φωτογραφικό υλικό με τα ίδια κοράλια σε ένα ενυδρείο όχι 10 και 20 ημέρες απο όταν μπήκαν αλά μετά απο 1 χρόνο....

Ενώ μου αρέσουν μεμονωμένες εικόνες και μου αρέσουν τα ψάρια του θαλασσινού, το σύνολο δεν μου αρέσει, Πολύ multicolor... Σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά δεν με συγκινεί!

εγώ γιατί δεν μπορώ να το δω?

το είδα και έμεινα καλά μιλάμε ο άνθρωπος πρέπει να έχει ρίξει

πολύ προσωπική δουλειά και επίσης πολύυυυυυ χρήμα

:thumbup:

Σε τετοια ενυδρεια πιστευω οτι υπαρχει απο πισω σπονσοραρισμα.Δεν γινεται διαφορετικα πιστευω

Σε τετοια ενυδρεια πιστευω οτι υπαρχει απο πισω σπονσοραρισμα.Δεν γινεται διαφορετικα πιστευω

ΣΤΑΝΤΑΡ στρατο,συμφωνω μαζι σου.εγω το εκοψα σχεδον 3μετρο....

Θα με σπονσοραρεις?? :thumbup:

Θα με σπονσοραρεις?? :thumbup:

Ετσι οπως βαδιζω φιλαρακι με τη δουλεια,σε λιγο ουτε τον εαυτο μου................

Ετσι οπως βαδιζω φιλαρακι με τη δουλεια,σε λιγο ουτε τον εαυτο μου................

σσσσσσσσ....ολα θα πανε καλα. :thumbup:

Ενώ μου αρέσουν μεμονωμένες εικόνες και μου αρέσουν τα ψάρια του θαλασσινού, το σύνολο δεν μου αρέσει, Πολύ multicolor... Σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά δεν με συγκινεί!

Συμφωνώ και εγώ απολύτως. Πολύ εντυπωσιακό, η δημιουργία του σίγουρα απαιτεί χρόνο, γνώση, μεράκι και χρήμα, αλλά σαν σύνολο μου φαίνεται πολύ ψεύτικο. Αλήθεια, υπάρχουν τέτοιοι ύφαλοι στη θάλασσα; :thumbup:

Συμφωνώ και εγώ απολύτως. Πολύ εντυπωσιακό, η δημιουργία του σίγουρα απαιτεί χρόνο, γνώση, μεράκι και χρήμα, αλλά σαν σύνολο μου φαίνεται πολύ ψεύτικο. Αλήθεια, υπάρχουν τέτοιοι ύφαλοι στη θάλασσα; :thumbup:

Αυτα που βλεπουμε στα θαλασσινα ενυδρεια,ειναι ενα απειροελαχιστο ποσοστο απο την πραγματικη ομορφια ενος υφαλου :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...