nervas 29 Μαίου 2010 Author #101 Share 29 Μαίου 2010 Δωσε μου λιγο καιρο να στρωσει και η δικη μου ρουτινα και θα σου κανω μια επισκεψη για να "ψωνισω" To ξέρεις ότι για τους φίλους είναι πάντα ανοιχτό , αυτούς προσπαθώ να καλύψω πρώτα , για σένα ήδη έχω κρατήσει κάποια σούπερ frags Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 11 Ιουνίου 2010 Author #102 Share 11 Ιουνίου 2010 Έβγαλα μια δυο καλύτερες φώτος με το κινητό της γυναίκας μου και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιουνίου 2010 #103 Share 11 Ιουνίου 2010 πανδαισια χρωματων... πολυ ομορφο γιωργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Ιουνίου 2010 #104 Share 11 Ιουνίου 2010 μπραβο ρε γιωργο πολυ καλη αναπτυξη βλεπω εγω περα απο τα ομορφα χρωματα τα ανθιας πως πανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 11 Ιουνίου 2010 Author #105 Share 11 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ Κώστα και mad23 , Τα dispar πάνε σούπερ, απο 14 τα έκανα 11 δίνοντας 3 διότι ήταν πολλά αρσενικά, αλλά ο κύριος λόγος είναι άλλος, θα βάλω ένα ακόμη είδος ανθιας ώστε να είναι δυο τα κοπάδια, σύντομα θα έχεται νέα όταν βρω αυτά που θέλω για να τεριάζουν κιόλλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Ιουνίου 2010 #106 Share 11 Ιουνίου 2010 Έβγαλα μια δυο καλύτερες φώτος με το κινητό της γυναίκας μου και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας smile.gif Συνημμένο thumbnail(s) Συνημμένη εικόνα Συνημμένη εικόνα Συνημμένη εικόνα Συνημμένη εικόνα Συνημμένη εικόνα Συνημμένη εικόνα Σ Να το χαιρεσε φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 12 Ιουνίου 2010 #107 Share 12 Ιουνίου 2010 Έβγαλα μια δυο καλύτερες φώτος με το κινητό της γυναίκας μου και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας κάνει ζέστες ......μην μας τρελαίνεις αλλοοοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Ιουνίου 2010 #108 Share 12 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ Κώστα και mad23 , Τα dispar πάνε σούπερ, απο 14 τα έκανα 11 δίνοντας 3 διότι ήταν πολλά αρσενικά, αλλά ο κύριος λόγος είναι άλλος, θα βάλω ένα ακόμη είδος ανθιας ώστε να είναι δυο τα κοπάδια, σύντομα θα έχεται νέα όταν βρω αυτά που θέλω για να τεριάζουν κιόλλας να τολμησω να σου κανω μια προταση? σαν δευτερο ειδος ανθιας θα εβαζα bartletts πανεμορφο ισως λιγο πιο ομορφα κατα τη γνωμη μου απο τα dispar και εξισου ευκολα! που να τα βρουμε ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 14 Ιουνίου 2010 Author #109 Share 14 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά, να στε καλά που με εμψυχώνετε mad23 που να τα βρεις αυτά βρε φίλε , άσε που και να τα βρεις θα τα βαράνε άσχημα στο κεφάλι, απο Γερμανία τα είδα 50 ευρώ το ένα, φαντάσου ένα κοπάδι που θέλω 10 ατόμων Οπότε θα δοκιμάσω κάποιο άλλο είδος και συγκεκριμένα τα tuka, είχα κάνει παλαιότερα απόπειρα που είχε αποβει μοιραία αλλά τώρα πιστεύω ότι κάτι θα κάνω να τα κρατήσω με κάτι που σκέφτηκα Περιμένω μια δυνατή εισαγωγή κάποιου καταστήματος για να τα πάρω γιατί δεν τα βλέπω πουθενά προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Ιουνίου 2010 #110 Share 14 Ιουνίου 2010 πολυ ομορφα ψαρια! ειχα δοκιμασει μια φορα με 3-1 αρσενικο κ 2 θηλυκα- αλλα εζησαν μονο 1 μηνα αφου αρνηθηκαν πεισματικα να δοκιμασουν το οτιδηποτε ειλικρινα ειχα βαλει τα παντα απο φαγητο,οτι υπαρχει,κετεψυγμενη η΄ μη αλλα τιποτα αν μπορεσεις να τα ταισεις να μου πεις το μυστικο;-) ειναι πανεμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
V@gelis 28 Ιουνίου 2010 #111 Share 28 Ιουνίου 2010 Από άλλον πλανήτη!!!!! Φοβερό!!!! Θα ήθελα να ζούσα και γω εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRS 30 Ιουνίου 2010 #112 Share 30 Ιουνίου 2010 εμπνευση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamas1978 9 Ιουλίου 2010 #113 Share 9 Ιουλίου 2010 μαγικο απλα............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 23 Ιουλίου 2010 Author #114 Share 23 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά , Ένα μικρό update για να μην το βρείτε τελείως τούμπανο απο Σεπτέμβριο και δεν πιστεύεται ότι είναι το ίδιο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 23 Ιουλίου 2010 Author #115 Share 23 Ιουλίου 2010 Αυτά προς το παρόν, σύντομα με καλύτερη φωτογραφική το Φθινώπορο και πλήρης ανανέωση παρουσίασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 24 Ιουλίου 2010 #116 Share 24 Ιουλίου 2010 Απίστευτο !!!!!!!! Πρέπει να συνδυάσεις αυτο το ακριβό χόμπι των θαλασσινών ενυδρείων .... με αυτο το ακριβό χομπυ της φωτογραφίας !!!!!!!!! Θα κάνεις θαύματα !!! .... οχι οτι δεν κανεις τωρα !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιουλίου 2010 #117 Share 24 Ιουλίου 2010 μπραβο γιωργαρε,πολυ ομορφο οπως παντα! να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για μεγαλυτερο ετσι οπως πας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 25 Ιουλίου 2010 #118 Share 25 Ιουλίου 2010 Ωραια δουλεια εχεις βρει ρε Γιωργο!!! Εσυ να κανεις update και εμεις να κλαιμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 13 Σεπτεμβρίου 2010 Author #119 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας! μιας και που μπήκε το Φθινόπωρο ας κάνουμε ένα μικρό update που βρισκόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 13 Σεπτεμβρίου 2010 #120 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Aυτά είναι...τα ταπεινά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 13 Σεπτεμβρίου 2010 #121 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Χρώμα στο φουλ αφεντικό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 13 Σεπτεμβρίου 2010 #122 Share 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ωραια ζωντανα!!!!! Να τα χαιρεσαι............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #123 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Χρώμα στο φουλ αφεντικό!!! Ευχαριστώ Ορέστη , γιατί αν δεν ήσουν και εσύ να το προσέχεις το καλοκαίρι ούτε το μισό δεν θα έμενε Πολυ ωραια ζωντανα!!!!! Να τα χαιρεσαι............ Ευχαριστώ Nidal, το αποτέλεσμα είναι ένας συνδιασμός καλών συνθηκών και προιόντων της Brightwell, δεν είναι σούπερ απαραίτητα όλα αλλά κάποια κάνουν θαύματα όπως τα βακτήρια που έχει, αμινοξέα, βιταμίνες και biofuel. Με προσοχή και σωστή αναλογία μπορείς να διατηρήσεις και πολλά ψάρια και πάρα πολλά κοράλλια σε σχετικά μικρό ενυδρείο Το ενυδρείο τρέχει χωρίς αντιφώσφορο απο τον Φεβρουάριο που ξεκίνησα την Βότκα μέθοδο και τα βακτήρια, μετά το γύρισα στην Brightwell και ηρέμησα, φυσικά θέλει πάρα πολύ προσοχή όπως όλες οι μέθοδοι, αλλά είναι πάρα πολύ λειτουργική αν την κατανοήσεις και την προσαρμόσεις στο ενυδρείο σου χωρίς να γίνει το αντίστροφο. Είδα ότι έφερες τα προϊόντα της και ελπίζω να συνεχίσεις γιατί εγώ αναγκάστηκα να κάνω παραγγελία απο Αμερική για να τα πάρω όλα αυτά που ήθελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 14 Σεπτεμβρίου 2010 #124 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε Nerva μπράβο για τον εξαιρεςτικό ύφαλο που διατηρεις και το σημαντηκότερο τον έχεις σε πλήρη ανάπτυξη. Κάποια στιγμή αν δεν σου κάνει κόπο κάνε ένα update με την ρουτίνα και τα διάφορα ''τρικ'' που κάνεις. Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 15 Σεπτεμβρίου 2010 #125 Share 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτοπροσκαλουμαι για καφε για να το δω απο κοντα (αφου τελειωσεις με τα διαβασματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος