AmaliaZ 18 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2010 Τα πραγματα εχουν ως εξης... Σε ενα ενυδρειο 140λιτρων εχω 1 αγγελοψαρο,2 synodontis και 4 cory... Ξερω οτι ειναι απο διαφορετικες ηπειρους, ξερω οτι τα σκαλάρια πανε σε ομαδα ή ζευγάρι αλλα αυτα ολα δε τα ηξερα προ aquazone Προλαυτα επειδη εχουν περίπου τις ίδιες απαιτήσεις νερου και με καλη φίλτρανση καταφεραν ολα να μεγαλώσουν και οι synodontis είναι γυρω στα 12+cm, το αγγελοψαρο 15+ και τα κορυ περιπου 5-6cm. Ηρθαμε στη σημερινη αποφαση για ενα μεγαλύτερο ενυδρείο με ύψος πάνω απο 1,60 γιατι δε θέλω να χαρίσω το αγγελακι Δεν ξέρω αν είναι αγορι ή κορίτσι όμως... Θα ήθελα να προσθέσω άλλο 1 αγγελόψαρο να είναι ζευγος αλλα πως θα το κάνω αυτο? Αν βγάλω καλή φοτο υπάρχει περίπτωση οι εμπειροι να αναγνωρίσουν το φύλο? Επίσης, με τους synodontis τι γίνεται ? Οταν τους αγοράσαμε (πριν 5 χρονια -ηταν τα πρώτα ψάρια) ήταν 5cm περίπου. Ο ένας ήταν πιο μικρός απο τον άλλο και σήμερα έχει γίνει πολυ μεγαλύτερος. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε φύλο αν καταφέρουμε και βγάλουμε φοτο ? (ακίνητα μένουν μόνο μέσα στις σπηλιές- έξω γίνεται πάρτυ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος