skamanakos 17 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Κατασκευαζω κενουργιο ενυδρειο 75μηκος 50 υψος και 40 πλατος.Με εξωτερικο φιλτρο της τετρα εχ1200.Μπορω να χρησιμοποιησω νερο απο το παλιο ενυδρειο που θα αποσυρω?Οι μετρησεις του νερου ειναι NO3 0 NO2 0 GH 16d KH 10d PH 8 Τα τεστ ειναι στικς τετρα.Θα αγορασω στο μελλον υγρα τεστ.Θελω να μου πειτε αν μπορω να γεμισω το καινουργιο ενυδρειο με το νερο του παλιου το φιλτρο ειναι σε λειτουργεια.Και θα ηθελα να μου προτεινετε και ψαρακια που πανε κοπαδιαστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 17 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 μπορείς να το κάνεις μα δεν νομίζω να κερδίσεις πολλά μιας και η βιολογία του τωρινού σου ενυδρείου δεν είναι στο νερό αλλά στο φίλτρο που χρησιμοποιείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 17 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδη μονο το φιλτρο αν βαλω ειμαι καλα?Το νερο απο το παλιο δεν χρειαζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATSIK 17 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδη μονο το φιλτρο αν βαλω ειμαι καλα?Το νερο απο το παλιο δεν χρειαζεται? Οπωσ ειπε και ο φιλοσ πιο πανω τα βακτηρια βρισκονται στο φιλτρο αλλα αν βαλεις ενα μςεροσ του παλιου νερου απλα θα γλυτωσεισ ποσοτητα απο το αντιχλωριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 17 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Θα βαλω ενα μερος απο το παλιο νερο.Ευχαριστω για της απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 18 Φεβρουαρίου 2010 Μισο παλιο μισο καινουριο και το καινουριο να εχει αντιχλωριο και να ειναι ιδιας θερμοκρασιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος