calpinos 17 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 είπα και εγω να κάνω την πρώτη μέτρηση μετα απο ενα μήνα και επειδή εδώ στις Σέρρες τα χαρτάκια για μέτρηση είναι είδος υπο εξαφάνηση και αυτά που βρήκα σήμερα σε ενα πετ είχαν λήξη και τα πήγα πίσω ............ χρησιμοποιήσα χαρτάκια για μέτρηση στο ph της offset τυπογραφικής μηχανής τα οποία τα εχω χρόνια δεν ξέρω αν είναι λιγμένα και έχουν 3 χρωματισμούς και το ph ανεβαίνει κατά 0,5 μονάδα τελος πάντων δείχνει ph 7,5 ενω του αδερφού μου το παλιό ενυδρείο που έχει δείχνει 6,5 για την ωρα εχω μόνο τιγράκια είναι καλό το ph???????? Υ.Γ. Φυσικά και θα κάνω όλες τις μετρήσεις σε λίγες μέρες αφού το πετ φέρει επιτέλους ..................όσο για υγρά τεστ εχει ο καιρός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiz 17 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Φίλε μου αν θέλεις κανονίζουμε μια συνάντηση να το μετρήσουμε θα φέρω τα δικά μου. Αλλά μαλών τα στικάκια δείχνουν σωστά αφού το ph στο νερό βρύσης στην Σέρρες είναι 7.5 Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2010 - Exiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος