nasos 16 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Φίλοι μου γειά σας, έλεγα καιρό τώρα να βγάλω το εσωτερικό φιλτράκι , που δεν μου γέμιζε το μάτι, και να βάλω ένα εξωτερικό με ρυθμιζόμενη ροή ( να μην τα κάνω σούπα) , έτσι λοιπόν σήμερα περνόντας απο τον Ωκεανό μπήκα στον πειρασμό και το αγόρασα . Αυτό ήταν το εύκολο , το δύσκολο ήταν η προσαρμογή του στο ενυδρειάκι , λόγω έλλειψης χώρου , αλλά την λύση έδωσε ένα κοφτάκι και μπόλικη υπομονή. Παντως το αποτέλεσμα με αντάμειψε και πιστεύω οτι τα ψαράκια μου θα το εκτιμήσουν θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή μου. κάθε άποψη είναι πάντα δεκτή και συζητήσιμη. Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2010 - nasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν δε σου κανει το ενυδρειο πλυντηριο οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν δε σου κανει το ενυδρειο πλυντηριο οκ ευτυχώς ρυθμίζεται η ροή του και το έχω βάλει στο 1/4 της ροής του περίπου στα 120 lt/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 ευτυχώς ρυθμίζεται η ροή του και το έχω βάλει στο 1/4 της ροής του περίπου στα 120 lt/h Ρε συ... θα σου το κανει πλυντηριο!!! Γιατι δεν κοιτας κατι σε πιο μικρο εξωτερικό?? Δες λίγο αυτο.... http://cgi.ebay.com/Nano-Aquarium-Tank-Can...45ee8662c5#shId Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Ρε συ... θα σου το κανει πλυντηριο!!! Γιατι δεν κοιτας κατι σε πιο μικρο εξωτερικό?? Δες λίγο αυτο.... http://cgi.ebay.com/Nano-Aquarium-Tank-Can...45ee8662c5#shId Τι να δει μωρε;;;; Το εχει αγορασει και το εχει τοποθετησει ο ανθρωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 αύτο το φοβόμουν και εγώ , αλλα παιδια η ροή μέσα στο ενυδρείο ειναι τέλεια και δεν ενοχλέι καθόλου τα ψαράκια ,δεν το εχω να δουλεύει τέρμα , αλλα στο 1/4 της ροής του . Ακόμη και τα μωράκια κολυμπάνε άνετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 17 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 παντως 120λ/ω στα 30 (μεικτα, ~25 καθαρα)λιτρα ειναι καλουτσικα. Πεντε φορές τα λίτρα δεν πρέπει να είναι συνήθως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ σε 50 λίτρα είχα Fluval 300 έτσι επειδή μου άρεσε η τιμή του, όλα καλά με μειωμένη ροή, φυσικά εγώ δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση τα έχουμε πει αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 17 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ σε 50 λίτρα είχα Fluval 300 έτσι επειδή μου άρεσε η τιμή του, όλα καλά με μειωμένη ροή, φυσικά εγώ δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση τα έχουμε πει αυτά... πανέμορφο το ενυδρείο σου και τα ψάρια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος