papas 16 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλισπερα επειδη δεν το εχω ξαναδει αν μπορειτε να καταλαβετε με σωνετε κε μενα και τα ζωντανα σας βαζω 2 φοτο μια απο μολυ και αλλη απο σκαλαριο οχι πολυ καλες λογω το οτι ειναι απο το κινιτο αν καποιος ξερει το 3 ειδος να ριξω ενα διαβασμα δεν ξερω παραμετρους ενυδριου λογω οτι δεν ειναι δικο μου το εχουμε στην δουλεια Σας ευχαριστω εκ των προτερων βαθυτατα Φιλικα Σωτηρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Επειδή δεν φαίνεται τίποτα κάνε μας μία αναλυτικότατη περιγραφή αυτού που βλέπεις! Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2010 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 ναι συγνωμη, πολλα μα παρα πολλα λευκα στιγματα σαν φουσκαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 16 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 ick Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για θεραπεια γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τηα το εκτιμουσα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Θα μπεις εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=38 και θα συμπληρώσεις την φόρμα διάγνωσης ασθένειας με copy/paste και θα ανοίξεις καινούριο τόπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως τετοιες πλιροφοριες που θελει η φορμα δεν μπορω να δωσω δεν ειναι δικο μου, ειναι στη δουλεια τυχεα σημερα περασα απο τα γραφεια και τα παρατηρησα παντως αν ειναι ick θα ψαχω για καποια θεραπεια να τους προτεινω... Σας ευχαριστω θερμα για το ενδιαφερον Σωτηρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος