papas 15 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 αν μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι να διαβασω λιγο και για αυτον τον τσακαλο Ευχαριστω θερμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 αν μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι να διαβασω λιγο και για αυτον τον τσακαλο Ευχαριστω θερμα ανεβασε μια πιο καθαρη φωτο.... να ειναι ακινητο το ψαρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 οτι καλλιτερο μπορεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 15 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 Pterygoplichthys Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 thx εισαι και ο Νο1 πεφτω στο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 Xanthic Pterygoplichthys pardalis http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36958 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 ....και θα προτιμουσε την αμμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 Xanthic Pterygoplichthys pardalis http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36958 Ετσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 ωχ για αυτο το βλεπω να βαριανασενειι λογω του ph που ειναι περιπου 8? οταν θελει 6,5-7, επεισεις σημερα που εβαλα τα ξυλα τους την εχει πεση κανονικα ειναι νορμαλ αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #10 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 η μαλλον ανασενει γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 Αναταραξη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 ωχ για αυτο το βλεπω να βαριανασενειι λογω του ph που ειναι περιπου 8? οταν θελει 6,5-7, επεισεις σημερα που εβαλα τα ξυλα τους την εχει πεση κανονικα ειναι νορμαλ αυτο? Φυσιολογικοτατο!!! Θα τον δεις να βεντουζαρει με τις ωρες στα ξυλα!! Από οξυγόνωση πως παμε?? Δεν ξερω τι συγκατοικους εχεις.... αλλα αν σου δινεται η δυνατοτητα ριξε το ph.... θα ηταν το καλυτερο για το ψαρακι σου!! Επισης... κοιτα αν το τελικό του μεγεθος και τα λίτρα που απαιτουνται.... μπορεις να του τα παρεχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 ωχ για αυτο το βλεπω να βαριανασενειι λογω του ph που ειναι περιπου 8? οταν θελει 6,5-7, επεισεις σημερα που εβαλα τα ξυλα τους την εχει πεση κανονικα ειναι νορμαλ αυτο? Όταν λες τους την έχει πέσει τι εννοείς? Αράζει πάνω τους? Αν ναι τότε είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό Το pH όμως στο 8 είναι βαρύ κι ασήκωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #14 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 τι ακριβως εννοεις? αν λεμε απο το βυθιζομενο το hydor crystal filter με τα βεντουζακια εχει αρκετη + την αντλια τη μανισια και τα 2 600λ/η και χτυπανε επιφανια και τα 2, αυτα εχω να προσθεσω κατι ακομα? κατι σε αντλια αερα ας πουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 τι ακριβως εννοεις? αν λεμε απο το βυθιζομενο το hydor crystal filter με τα βεντουζακια εχει αρκετη + την αντλια τη μανισια και τα 2 600λ/η και χτυπανε επιφανια και τα 2, αυτα εχω να προσθεσω κατι ακομα? κατι σε αντλια αερα ας πουμε? Γράψε μας μετρήσεις ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2, ΝΟ3, pH, gH και αν θες βάλε μία συνολική φωτογραφία του ενυδρείου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 αν η αναταραξη ειναι αρκετη για να προκαλεσει ''κυματακι'' στην επιφανεια του ενυδρειου εισαι ενταξει απο οξυγονωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #17 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 βασικα εχω 6 (2αρσ.κε 4θυλ.) μολλυ 2 ρασμπορα και 2 γκουραμι και νε αραζει πανω τους και σαν να μασουλαει μου φενετε, και απο οτι ειδα κε σε αφτα τα ειδη περνει να κατεβασω λιγο το ph αλλα δεν εχω ιδεα πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 βασικα εχω 6 (2αρσ.κε 4θυλ.) μολλυ 2 ρασμπορα και 2 γκουραμι και νε αραζει πανω τους και σαν να μασουλαει μου φενετε, και απο οτι ειδα κε σε αφτα τα ειδη περνει να κατεβασω λιγο το ph αλλα δεν εχω ιδεα πως Κάνε μία γενική παρουσίαση του ενυδρείου σου (λίτρα, μετρήσεις, φωτογραφίες) και θα σε βοηθήσουμε όλοι μαζί να το κάνεις σωστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #19 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 cl2:0mg/l no3:25mg/l no2:0mg/l gh:16d ph:7.8 kh:8d αυτες ηταν κατα της 3 που εβαλα τα ξυλα και της πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #20 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 το γνωστο απο τα carrefur 100χ30 χ 40 με δικο του θερμοστατη που μεχρι τωρα παει καλα δεν εχει πεση κατω απαο 26 ποτε ενα εχτρα hydor crystal filter mini2 650l/h και το βιοβοχ ενισχυμενο με βαμαβακα για ενυδρια αλλα nobrand μου δωσαν και κατι ασπρα κεραμικα σε σακουλακι θυμαμε μονο χρωμα κουτιου ψιλομοσταρδη σορρυ αλλα απλα το πεταχα πριν να το δω καλα καλ τι μαρκα ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #21 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37214 εδω διαφορες αλλες φοτο λιτρα λεει 100+ αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 15 Φεβρουαρίου 2010 #22 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 πολι σκληρο το νερο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 15 Φεβρουαρίου 2010 #23 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #24 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 απο χριστουγεννα περιπου,να τον δωσω πισω?τρωει κανονικα ταμπλετες (οταν τα λαιμαργα τα αλλα τον αφηνουν δλδ) αλλα παντα βραδυ του ριχνω τις sera wels chips συνηθως 2 τεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 15 Φεβρουαρίου 2010 #25 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 εγω ειμαι κατα τις αγορας αφτον τον ψαριον μονο απο 200 λ και πανο ενυδρειο .αν σας αρεσουν τα pleco για τον Α Β λογο ancistrus ευκολο ψαρακι και μεγαλονη μονο 12 cm αγοραζεται ψαρια μονο απο εδικευμενα μαγαζια. Αντωνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος