Jump to content

ΞΥΛΑ

papas

Recommended Posts

Καλισπερα και παλι, πηρα ξυλα να κανω πιο φυσικο το ενυδρειο(δυστυχως δεν βρισκω java moss και κερατοφυλλο που θελω), αλλα μεχρι εδω, θελουν σιγουρα καποια προεργασια αλλα ποια? τα βραζουμε και αν ναι ποσες φορες? τα μολιαζουμε σε ζεστο νερο απο το θερμοσιφωνο? παρακαλω βοηθειστε :)

Αναλογα...Αν εχεις παρει τα ξυλα μονο για θεμα εμφανισης και δεν σε ενδιαφερουν οι ευεργετικες τους ικανοτητες...Μουλιασε τα μεχρι να σταματησουν να βγαζουν χρωμμα..>

Αν θες να δωσουν οτι καλο εχουν για το ενυδρειο σου απλα ξεβγαλε τα απο τις σκονες και μπλουμ μεσα...

Εγω προτεινω το δευτερο :)

οταν λες μπλουμ? ετσι με τις σκονες? απλα μεχρι τωρα τα εχω βαλει σε νερο ζεστο απο βρυση κανα 4 φορες το αλλαξα, και βασικα αυριο θα κανω αλλαγη νερου, προτεινεις να τα σπρωξω και αφτα?

Κερατόφυλλο, άμα έρθεις στην συνάντηση, όλο και κάποιος θα έχει. Αλλιώς σε λίγο καιρό (~2 εβδομάδες) θα έχω να σου δώσω εγω! :P

Όσο για τα ξύλα καλύτερα να μην τα μουλιάσεις. :)

Ξέπλυνέ τα καλά από τη σκόνη με χλιαρό νεράκι.Το θέμα σου είναι αν θα βυθιστούν...

Κερατόφυλλο, άμα έρθεις στην συνάντηση, όλο και κάποιος θα έχει. Αλλιώς σε λίγο καιρό (~2 εβδομάδες) θα έχω να σου δώσω εγω! :P

Όσο για τα ξύλα καλύτερα να μην τα μουλιάσεις. :)

δεν θα κιτρινιση το νερο στο ενυδριο? ρωτω διοτι εχω δει ενα και ηταν καπως :wack

αν σε περισευει κερατοφυλλο στειλε με plz ενα πμ διοτι απο το qui.. (δεν ξερω αν κανει να γραψω ονομα η ειναι διαφιμιση)που περνω συνιθως πραγματακια σε κανα 2μηνο με ειπαν και τα molly ειναι ετοιμα να σκασουν πιτσιρικια

στη συναντηση προσπαθω να στρωσω το προγραμα μου γιατι μπαλα ο μικρος μπασκετ η μεγαλη δυσκολη μερα η κυριακη (κυριακη δεν ειναι?)

τα ξυλα παντως στον κουβα με 15 λιτρα νερακι καθονται πατο

Αναλογα...Αν εχεις παρει τα ξυλα μονο για θεμα εμφανισης και δεν σε ενδιαφερουν οι ευεργετικες τους ικανοτητες...Μουλιασε τα μεχρι να σταματησουν να βγαζουν χρωμμα..>

Αν θες να δωσουν οτι καλο εχουν για το ενυδρειο σου απλα ξεβγαλε τα απο τις σκονες και μπλουμ μεσα...

Εγω προτεινω το δευτερο :)

Πρωτα ξεπλυμα...Και μετα μεσα στο ενυδρειο...

Ειπα πρωτα ξεπλυμα για να φυγουν οι σκονες και μετα μεσα στο ενυδρειο :P

ναι συγνωμη εκ παραδρομης λαθος μου το εγραψα ετσι απλα γιατι τα εχω μουλιασει ειδη κανα 3-4 φορες, αλλα με τη κιτρινιλα στο νερο? πως θα καθαριση?με αλλαγες η με τη δουλειτσα που κανουν τα φιτρα?

Πάντως εγώ περιμένω κοντά στον ένα μήνα να ξεκιτρινήσει και ακόμα περιμένω.

Όταν είχα ρωτήσει τα παιδιά εδώ μου είπαν υπομονή.....

Αλλάζω τακτικά νερό, αλλά τίποτα.

οταν λες μπλουμ? ετσι με τις σκονες?

Το διευκρινησε νομιζω.

απλα ξεβγαλε τα απο τις σκονες και μπλουμ μεσα...

Αλλιως βραστα, μετα αστα σε ενα δοχειο με νερο κανενα μηνα και αλλαζε νερο μερα παρα μερα.

ή βαλε μια αγγελια να τα ανταλαξεις με μεταχειρισμενα που εχουν βγαλει ολες τις ουσιες τους σε καποιο ενυδρειο.

Για κερατοφυλλο κλπ να πας σε ενα ψαροκαφε του ΑΖ στη Θεσσαλονικη και να πεις εκ των προτερων στις σχετικες συζητησεις, να σου φερουν.

Μηνιαίες Συναντήσεις Aquazone http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085

Συναντηση Φεβρουαριου http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36620

Κοπή της Πίτας http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36549

ναι συγνωμη εκ παραδρομης λαθος μου το εγραψα ετσι απλα γιατι τα εχω μουλιασει ειδη κανα 3-4 φορες, αλλα με τη κιτρινιλα στο νερο? πως θα καθαριση?με αλλαγες η με τη δουλειτσα που κανουν τα φιτρα?

Διευκρήνηση: η κιτρινίλα αυτή δεν είναι κατι κακό για το ενυδρείο σου. Καλο κανει, και το ενυδρείο θα φάινεται πιο φυσικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...