tr3loGiannis 14 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 (edited) μηπως ξερετε ποιο φυτο ειναι αυτο (νομιζω φυτο ειναι)-αναφερομαι σε αυτο που καλυπτει το πισω τζαμι σαν διχτυ.. σορρυ εχω ξαναρωτησει στην κατηγορια καλως ηρθατε οπου εχει παραθεσει ενας συνχομπιστας την φωτο αλλα δεν εχω παρει απαντηση και ετσι ρωταω εδω που ειναι πιο σχετικη κατηγορια.. Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2010 - tr3loGiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 14 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 μηπως ξερετε ποιο φυτο ειναι αυτο (νομιζω φυτο ειναι)-αναφερομαι σε αυτο που καλυπτει το πισω τζαμι σαν διχτυ.. σορρυ εχω ξαναρωτησει στην κατηγορια καλως ηρθατε οπου εχει παραθεσει ενας συνχομπιστας την φωτο αλλα δεν εχω παρει απαντηση και ετσι ρωταω εδω που ειναι πιο σχετικη κατηγορια.. πραγματικα πολύ όμορφο... Εκτος και αν δεν ειναι αληθινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 μηπως ξερετε ποιο φυτο ειναι αυτο (νομιζω φυτο ειναι)-αναφερομαι σε αυτο που καλυπτει το πισω τζαμι σαν διχτυ..σορρυ εχω ξαναρωτησει στην κατηγορια καλως ηρθατε οπου εχει παραθεσει ενας συνχομπιστας την φωτο αλλα δεν εχω παρει απαντηση και ετσι ρωταω εδω που ειναι πιο σχετικη κατηγορια.. Σου εχει απαντηθει ηδη Καλή αρχή και από μένα πρόσεξε ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω.Εγώ να πω ότι δεν μου αρέσει η gorgonia που έβαλες καθώς είναι λίγο κάπως σε γλυκό ενυδρείο.Αυτό καλοπροαίρετα/καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3loGiannis 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 α...ωστε αυτο ειναι gorgonia?? και.. απ'ο,τι βλεπω δεν παει να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 α...ωστε αυτο ειναι gorgonia?? και.. απ'ο,τι βλεπω δεν παει να βαλω? οχι ειναι αλμυρου νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3loGiannis 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 (edited) οκ,ευχαριστω.. πολυ ωραιο παντως.. Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2010 - tr3loGiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος