gemen 14 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 http://www.vimeo.com/9435434 Link to comment Share on other sites More sharing options...
von_ossy 17 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Πανέμορφο το ενυδρείο σου, thnx for sharing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 17 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 σε ευχαριστω.καινουργιος ειμαι και εγω.ακομη μαθαινω.ειναι η πρωτη μου γεννα που βλεπω απο αυτα τα ψαρακια.τα εχω ενα μηνα τωρα.τα βαλα σε αυτο το μεγαλο και περιμενω και δευτερη γεννα σε λιγο στο αλλο ενυδρειο.εχω πολυ υλικο απο βιντεο ολη την γεννα το στισημο ολων των ενυδρειων απλα ανεβασα για δοκιμη να δω εαν δειχνη σωστα το βιντεο.θα ετοιμασω κατι καλο μελοντικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Το ενυδρείο σου πάντως είναι εξαιρετικό!!! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 26 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Ομορφιές! Σ'ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 http://www.vimeo.com/9780337 ακομη ενα πενταλεπτο βιντεακι.αλλη μια γεννα με πλατυ(3 ημερων).πως ταιζω με κατεψυγμενη τροφη,και ενα δειγμα απο τα 3 ενυδρεια μου.ειδη τα μικρα guppy ειναι 40 ημερων και τα υπολοιπα 30 ημερων.το ενυδρειο σφιζει απο ζωη και στο αλλο (cayman 60) ετοιμαζετε να γεννησει η αλλη θηλικια.κερατοφυλο μολις πηρα απο εναν φιλο ειναι η δευτερη μερα και δεστε αναπτυξη.βεβαια και ο φωτισμος (2χ22w Τ5)βοηθανε σε αυτο.εαν θελετε να ανεβασω κατι αλλο(βιντεο) και περιμενω τα δικα σας σχολια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ ωραια τα ενυδρεια και ο χωρος σου. Ταιζεις παρα πολυ ποσοτητα ομως. Στο ξεπαγωμα της τροφης καλυτερα ειναι να πετας το νερο και να κρατας μονο την τροφη. Με αυτο μπορει να κανεις ευκολα αυτο που λεω. Υγ αν ειχε μονο αληθινα φυτα θα ηταν ακομα πιο ωραιο ΙΜΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 27 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 σε ευχαριστω delta 66. φοβομουν στην αρχη οπως καθε αρχαριος μην κανω κακο στα ψαρια και ειδικα στο ενυδρειο αυτο με την γενννα.ξεκινησα με ψευτικα γιατι ηξερα μονο για το στρωσιμο του νερου.παρακολουθω ολα αυτα που λετε εσεις,και τωρα θα ξεκινησω με αληθινα φυτα.εχω ειδη το πρωτο αληθινο φυτο(κερατοφυλο)ειπα να το παω σιγα σιγα δεν με βιαζει και κανενας.συντομα θα γεμισει με αληθινο περιβαλον το ενυδρειο μου οπως και τα αλλα.παντος σας ευχαριστω για της απαντισεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarios2003 9 Απριλίου 2010 #10 Share 9 Απριλίου 2010 (edited) to portokali ti einai? το πορτοκαλι τι είναι? Σημειωμα συντονιστη Εγινε μεταφραση του ποστ. Παρακαλω γραφετε ελληνικα και με μικρα γραμματα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24122 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36642 Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 9 Απριλίου 2010 Author #11 Share 9 Απριλίου 2010 ξιφοφορινα.τη μαμα της εμοιασε.κατσε να δω στο cd toy cayman ακριβως το ονομα.ολα μικρα ειναι.βεβαια λιγο μεγαλωσε τωρα απο τοτε που ανεβασα το βιντεο.τωρα να δεις χρωμα που εχει.4 ιδια εβγαλε.λοιπον εαν δεν κανω λαθος το ψαρακι βγηκε απο αυτην την μανα.χiphophorus maculatus.πιστεβω να μην εκανα λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polidis 10 Απριλίου 2010 #12 Share 10 Απριλίου 2010 Όπως είπε και ο Delta66 ρίχνεις παρα πολυ μα παρα πολυ τρωφη και το κακο ειναι οτι δεν βλεπω να εχεις καποιο AppleSnake να σου τρωνε τα περισσεύματα. Μπορεις μια ταμπλέτα κατεψυγμένη που βαζεις να την μοιράσεις στα 4 και να ριχνεις 3-4 φορες την ημερα καθε 3-4 ωρες ας πούμε. Πρόσεξε το γιατι μπορει να εχεις προβλήματα με το καιρο. Κατ τα άλλα όμορφα ενυδρεια. Καλη η προσπάθεια σου για αρχη. Θα σου πρότεινα να πας στα ζωντανά φυτα και σε ενα φυσικό περιβάλλον για τα ψαρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Απριλίου 2010 #13 Share 10 Απριλίου 2010 Επισης μπορεις να ταιζεις τα ψαρια και στα τρια ενυδρεια με ενα κυβακι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Απριλίου 2010 #14 Share 10 Απριλίου 2010 Α ξεχασα να σου πω οτι ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και συμφωνω με τα παιδια για τα ζωντανα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemen 10 Απριλίου 2010 Author #15 Share 10 Απριλίου 2010 σας ευχαριστω και παλι ολους σας.εχει αλαξη το ενυδρειο θα ανεβασω συντομα βιντεακι καινουργιο.εχουν μπει αληθινα πλεον φυτα και ειδη ειμαι στην διαδικασια πως να το διαμορφοσω ολο το ενυδρειο.εχω βγαλη αλλες 2 γεννες με guppy και θα μπουνε σε λιγο γαριδες.εχω και 4 λαθρομεταναστες που αρχισαν δουλεια. για την τροφη που μου λετε οντως βαζω σε ολα τα ενυδρεια ενα κυβακι ολα μαζι.καθαριζω και ολο πριν το ριξω μεσα.σας ευχαριστω και παλη για ολες της πληροφοριες που μοιραζεστε μαζι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος