stormtrooper 13 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω για 'σας, αλλά όσο μακάβριο κι αν φαίνεται το θέμα, στα μάτια μου μοιάζει ζωντανό και αισιόδοξο! Απ'τα καλύτερα youtube animation βίντεο που έχω δει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 13 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Και ποιος τραγουδάει άραγε αυτό το απίθανο κομμάτι ????????? Πριν να κοιτάξετε στο επόμενο link προσπαθήστε !! Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Και ποιος τραγουδάει άραγε αυτό το απίθανο κομμάτι ????????? Πριν να κοιτάξετε στο επόμενο link προσπαθήστε !! Ούτε που ήξερα το όνομά του... Από την φωτογραφία τον γνώρισα Ρε τι μαθαίνουμε βραδιάτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 13 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Ούτε που ήξερα το όνομά του... Από την φωτογραφία τον γνώρισα Ρε τι μαθαίνουμε βραδιάτικα Ε, ο παλιός είναι αλλιώς (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος