amorealex 6 Αυγούστου 2010 Author #126 Share 6 Αυγούστου 2010 Ευτυχως που το αποτελεσμα ηταν αυτο που θελαμε Alex, αφου τα βλεπεις ολα κ πηγαινουν καλα . Αντε να περασει κ αυτος ο μηνας και να ξεκινησουμε μαζι το στοκαρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Αυγούστου 2010 #127 Share 6 Αυγούστου 2010 Ειμαι κι εγω εδω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Νοεμβρίου 2010 #128 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Αλεξανδρε σχεδον 4 μηνες μετα ..... βαλε καμια φωτο για μας τους μπανιστηρτζιδες :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 30 Νοεμβρίου 2010 Author #129 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Η πλάκα είναι ότι όλο λέω πως θα βγάλω κι όλο βαριέμαι. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να τα καταφέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 30 Νοεμβρίου 2010 #130 Share 30 Νοεμβρίου 2010 αντε να δουμε εξελιξη γιατι αυτο το reef μας πηρε τα μυαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Νοεμβρίου 2010 #131 Share 30 Νοεμβρίου 2010 Η πλάκα είναι ότι όλο λέω πως θα βγάλω κι όλο βαριέμαι. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να τα καταφέρω. Να ξεβαρεθεις Αλεξανδρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Δεκεμβρίου 2010 #132 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 amorealex!!!!!!! μια που εβαλε και κρυα αρα καιρος για σπιτι , δεν καθαριζεις καμια καμερα να κανουμε κανα μπανιστηρι στην θαλασσα σου???????????? ΟΕΩΩΩΩΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2010 #133 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Απ.οτι βλεπεις Αλεξανδρε ολοι ζητουν φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Δεκεμβρίου 2010 #134 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Εγω που το είδα απο κοντα εντυπωσιακοτατο θα το χαρακτηριζα... Και οι ψαρουκλες σου υγιεστατοι! Μπράβο αλεξανδρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2010 #135 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Ο Ξανθοπτερος τι κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 11 Δεκεμβρίου 2010 Author #136 Share 11 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής: Κατ' αρχήν ο ξανθόπτερος μεγαλώνει και θεριεύει, ίδιο σχεδόν μέγεθος με τον Sohal. Έχουν μπει αρκετά σκληρά φραγκάκια, πολύ μικρού μεγέθους που σιγά σιγά παίρνουν τα πάνω τους. Τα ελάχιστα κοράλια που είχα βάλει από την αρχή, μεγαλώνουν τάχιστα. Σήμερα έστησα και το ριάκτορα και τώρα είμαι στη φάση ρύθμισης. Δυστυχώς, μια μικρή ζημιά στο ένα από τα 2 φωτιστικά της Pacific Sun, με ανάγκασαν να ξαναβάλω προσωρινά το παλιό μου φωτιστικό (2 Χ 150W MH + 2 X 54W T5 Actinic) και μέχρι να επισκευαστεί, το ενυδρείο είναι σχεδόν "σκοτεινό", οπότε φωτογραφίες δεν έχει νόημα να τραβήξω. Πάντως, για όποιον θέλει να το δει από κοντά, εννοείται ισχύει ανοιχτή πρόσκληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Δεκεμβρίου 2010 #137 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες... αξιζει να το δειτε αυτο το ενυδρείο, κι εσυ αλεξανδρε εισαι υποχρεωμενος να το φωτογραφιζεις συνεχεια!! Ειναι εντυπωσιακο το πόσο χώρο εχουν οι ψαρουκλες του να κολυμπανε!!! Να το χαιρεσαι αλεξ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Δεκεμβρίου 2010 #138 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες... αξιζει να το δειτε αυτο το ενυδρείο, κι εσυ αλεξανδρε εισαι υποχρεωμενος να το φωτογραφιζεις συνεχεια!! Ειναι εντυπωσιακο το πόσο χώρο εχουν οι ψαρουκλες του να κολυμπανε!!! Να το χαιρεσαι αλεξ!!! Με ογδοντα ποντους πλατος ειναι αλλο πραγμα.Εχουν απλετο χωρο τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #139 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Νίκο, κάτσε να επισκευαστεί το φωτιστικό να έχω φωτισμό της προκοπής και μετά στήνω τρίποδα με DSLR και Macro για να χορτάσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 13 Δεκεμβρίου 2010 #140 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής: Κατ' αρχήν ο ξανθόπτερος μεγαλώνει και θεριεύει, ίδιο σχεδόν μέγεθος με τον Sohal. Έχουν μπει αρκετά σκληρά φραγκάκια, πολύ μικρού μεγέθους που σιγά σιγά παίρνουν τα πάνω τους. Τα ελάχιστα κοράλια που είχα βάλει από την αρχή, μεγαλώνουν τάχιστα. Σήμερα έστησα και το ριάκτορα και τώρα είμαι στη φάση ρύθμισης. Δυστυχώς, μια μικρή ζημιά στο ένα από τα 2 φωτιστικά της Pacific Sun, με ανάγκασαν να ξαναβάλω προσωρινά το παλιό μου φωτιστικό (2 Χ 150W MH + 2 X 54W T5 Actinic) και μέχρι να επισκευαστεί, το ενυδρείο είναι σχεδόν "σκοτεινό", οπότε φωτογραφίες δεν έχει νόημα να τραβήξω. Πάντως, για όποιον θέλει να το δει από κοντά, εννοείται ισχύει ανοιχτή πρόσκληση. Αν επιτρέπετε..... το φωτιστικό με τα led έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή το βάπτισες στο αλατόνερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 14 Δεκεμβρίου 2010 #141 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο φιλαρακι πραγματικα δεν εχω λογια... Ελπιζω να εβαλες καμια χαντρα για να μην στο ματιαξουν... (μπορεις να κοβεις και εισιτηριο για το θεαμα,αλλοι πανε σινεμα και αλλοι στο σπιτι του αλεξ...) και παλι μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 14 Δεκεμβρίου 2010 Author #142 Share 14 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ. Το φωτιστικό έβγαλε βλάβη, έχω μιλήσει με το κατάστημα που αγοράστηκε και θα πάει για επισκευή ή αντικατάσταση, εντός εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #143 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Επιτέλους αξιώθηκα να τραβήξω μερικές φωτογραφίες. Ας είναι καλά ο FotisGT (τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως) που με ξεσήκωσε και μου είπε αρκετά πράγματα και ξεστραβώθηκα κι έτσι έβγαλα τη μηχανή από τη θήκη. Τα περισσότερα που υπάρχουν στο ενυδρείο είναι SPS frag τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη να αναπτύσσονται σιγά σιγά. Οι παρακάτω είναι κάποιες δικές μου και κάποιες του Φώτη στο πολύ πρόχειρο. Enjoy! Ορίστε και μια γενική: και τα ηλεκτρολογικά που επιτέλους τελείωσαν, αφού αξιώθηκε το ρεμάλι ο κουμπάρος μου να έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Δεκεμβρίου 2010 #144 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Καιρος ηταν ρε Αλεξανδρε!!! Το θηριο τον ξανθοπτερο γιατι δεν τον βγαλατε?? Επρεπε να τραβηξεις βιντεο απο το ταισμα!! Με τα "κτηνη" σε δραση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 26 Δεκεμβρίου 2010 Author #145 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Καιρος ηταν ρε Αλεξανδρε!!! Το θηριο τον ξανθοπτερο γιατι δεν τον βγαλατε?? Επρεπε να τραβηξεις βιντεο απο το ταισμα!! Με τα "κτηνη" σε δραση!! Έτσι όπως έχει γίνει, δεν χωράει στο φακό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Δεκεμβρίου 2010 #146 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Τι να βγάλεις από το θηρίο; Δεν ξεκόλλησε από το μπροστινό τζάμι... Ήθελε τάισμα φαίνεται! Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2010 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 26 Δεκεμβρίου 2010 #147 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 να το χαιρεσαι αλεξανδρε!!! τρομερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Δεκεμβρίου 2010 #148 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Αψογο ενυδρειο.Εχει παρει το δρομο του πλεον. Ποσο ειναι ο ξανθοπτερος;(ηλικιακα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 27 Δεκεμβρίου 2010 Author #149 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ τον έχω 1,5 χρόνο. Για τα προηγούμενα θα μας πει ο Στράτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 27 Δεκεμβρίου 2010 #150 Share 27 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιότατο ενυδρείο με πολύ μεράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος