amorealex 25 Μαρτίου 2010 Author #51 Share 25 Μαρτίου 2010 Σας ευχαριστώ. Τάσο, καλά τα λες, αλλά δυστυχώς είμαι κι εγώ καπνιστής. Το μόνο που κάνω είναι να υπάρχει μόνιμα ανοιχτό παράθυρο στο χώρο που βρίσκεται το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Μαρτίου 2010 #52 Share 25 Μαρτίου 2010 ειναι τελειο αλεξ!!! αξιοζηλευτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 25 Μαρτίου 2010 #53 Share 25 Μαρτίου 2010 Εκπληκτικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 25 Μαρτίου 2010 #54 Share 25 Μαρτίου 2010 τρομερη επαγγελματικη δουλεια~~~!!! super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Μαρτίου 2010 #55 Share 25 Μαρτίου 2010 Πραγματικα Μπραβο για το μερακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Μαρτίου 2010 #56 Share 25 Μαρτίου 2010 Μερακλίδικη δουλειά.Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαρτίου 2010 #57 Share 25 Μαρτίου 2010 μπραβο αλεξ πολυ καλη δουλεια! γιατι δεν μας εβαλες κ μια απο το πανω? ε? ε? εχεις βαλει αμμο κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 25 Μαρτίου 2010 #58 Share 25 Μαρτίου 2010 (edited) Τρέλανε μας Άλεξ!!! (έχω ερωτευτεί το sump σου και είναι ακόμη στο στήσιμο!!! Φαντάσου να γεμίσει ζωή...!!! ) Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2010 - aquarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 25 Μαρτίου 2010 #59 Share 25 Μαρτίου 2010 Ωραιος ο ALEX πολυ ψαγμενο το ''σαμπακι'' θελουμε κ αλλες φωτο πανω κατω δωσε στο λαο !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Μαρτίου 2010 #60 Share 25 Μαρτίου 2010 Πενταρης κοιλοδοκος,με νευρο στη μεση στο πανω μερος,και με μεγαλο συν τους ροοστατες στα ποδια,δεν εχει αναγκη ουτε με τσουναμι................ Sorry για το off topik... Αλλα χθες εφτιαξα μια βαση οπως ακριβως τη περιγραφη ο Διας... Επειδη ειχαμε τα μεσα... επιβαλαμε φορτιο 10τονους... ΔΕΝ καταλαβε τπτ!!! θα ποσταρω φοτο σε αντισοιχο θεμα.... οταν το ανοιξω... Για παμε δυναμικα για νεα προτζεκτ!!! Δωσε φωτο στο λαο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 12 Μαίου 2010 Author #61 Share 12 Μαίου 2010 Το aquascaping έλαβε τέλος (επιτέλους, καιρός ήταν) και τώρα μπορώ να σας δείξω και το κυρίως ενυδρείο. Το όλο project με το στήσιμο του βράχου, ανέλαβε η εταιρεία "Madness Inc." by valter και θέλω να πιστεύω ότι έκανε καταπληκτική δουλειά. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ, βεβαίως βεβαίως! Το αριστερό μισό Το δεξί μισό Γενική Υπό γωνία Υπό γωνία Πλαϊνή Ο χώρος πίσω από το βράχο Μπόλικος χώρος για απλωτές! Και μία από την επιφάνεια. Σχόλια, παρατηρήσεις, μπινελίκια κλπ, ευπρόσδεκτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Μαίου 2010 #62 Share 12 Μαίου 2010 μαγεια!!!! μπραβο αλεξ!!! να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Μαίου 2010 #63 Share 12 Μαίου 2010 το ενυδρείο είναι πανέμορφο ωραίος βράχος νομίζω ότι η εταιρία που έφτιαξε το παλιό σου , έριξε πιο πολύ δουλειά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...24107&st=60 περιμένουμε εντυπώσεις από το φωτισμό ! και φωτο απο το sump καλορίζικο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαίου 2010 #64 Share 12 Μαίου 2010 Χαιρομαι για σενα Αλεξανδρε Αχ.......αυτος ο ψαρακας........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 12 Μαίου 2010 #65 Share 12 Μαίου 2010 Τρομερό ενυδρείο! Να το χαίρεσαι! Και το στήσιμο του βράχου πολυ εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 13 Μαίου 2010 #66 Share 13 Μαίου 2010 Φοβερο ενυδρειο! Περιμενω να δω φωτο με full κοραλλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Μαίου 2010 #67 Share 13 Μαίου 2010 Πολυ ομορφο Αλεξανδρε.... Τερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Μαίου 2010 #68 Share 13 Μαίου 2010 Πολύ όμορφο!!! Και τεραστιο!! Ρε συ.... δεν ερχεσαι να βγαλεις και το δικό μου? Δε μπορω με τη φωτογραφικη που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Μαίου 2010 #69 Share 13 Μαίου 2010 Aλεξανδρε εισαι απο τους ανθρωπους που γουσταρουν αυτο που κανουν και το κανουν με μερακι , σου ευχομαι τα καλυτερα και σε σενα και στο ενυδρειο σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 13 Μαίου 2010 #70 Share 13 Μαίου 2010 καλή συνέχεια στη νέα σου προσπάθεια Αλέξανδρε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Μαίου 2010 #71 Share 13 Μαίου 2010 Να σε συγχαρω και εγω με την σειρα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 13 Μαίου 2010 #72 Share 13 Μαίου 2010 να το χαιρεσαι φιλε. πολυ εντυπωσιακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 13 Μαίου 2010 Author #73 Share 13 Μαίου 2010 Να 'στε καλά παίδες! Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Μαίου 2010 #74 Share 13 Μαίου 2010 μπραβο αλεξ πολυ ομορφο κ οργανωμενο μ'αρεσει πολυ το σαμπ "τερας" κ το χαμηλο υψος! τελεια επιλογη ψαριων! θα βαλεις κ'αλλα? απο τα φωτα ευχαριστημενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 13 Μαίου 2010 Author #75 Share 13 Μαίου 2010 μπραβο αλεξ πολυ ομορφο κ οργανωμενο μ'αρεσει πολυ το σαμπ "τερας" κ το χαμηλο υψος! τελεια επιλογη ψαριων! θα βαλεις κ'αλλα? απο τα φωτα ευχαριστημενος? Σ' ευχαριστώ! Η επιλογή των ψαριών δεν είναι και τόσο τέλεια γιατί έχω κι ένα Six Line Wrasse από το προηγούμενο ενυδρείο, το οποίο θέλω να το δώσω, γιατί το σύστημα είναι "φρέσκο" και θα μου τσακίσει τη μικροζωή του βράχου πριν αυτή προλάβει να αναπτυχθεί αρκετά. Αν το θέλει κανείς, έρχεται για καφέ, το πιάνει, και το παίρνει δώρο φεύγοντας. Ψάρια θα μπουν σίγουρα, αλλά όχι ακόμη. Θα το αφήσω να ωριμάσει λιγάκι, να σταθεροποιηθεί και μετά. Για τα φώτα δεν μπορώ να σου πω τίποτα ακόμη. Τα έχω πολύ λίγο καιρό, δεν έχω κοράλλια, οπότε δεν έχω γνώμη. Πάντως, από design, οικονομία και παραμετροποίηση, ΣΚΙΖΟΥΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος