amorealex 12 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Αγαπητοί φίλοι, Μετά από πάαααααρα πολύ καιρό αναμονής, έχω επιτέλους στα χέρια μου κάποια πράγματα να παρουσιάσω και ξεκινάω το παρόν thread, το οποίο θα έχει τη μορφή ημερολογίου, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της εξέλιξης του συστήματός μου. Για να μην σας κουράζω, εδώ θα γράφω μόνο τα κύρια σημεία. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να επισκεφθεί το blog της υπογραφής μου, όπου υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Αρκετά με τον πρόλογο και το μπλα-μπλα, πάμε στο θέμα. Ενυδρείο και sump είναι κατασκευής Aquaplant. Διαστάσεις ενυδρείου: 200 (Μ) Χ 80 (Π) Χ 50 (Υ) εκατοστά. Πάχος τζαμιού: 12 χιλιοστά και κόντρες πάνω - κάτω. Πύργος υπερχείλισης με 3 τρύπες στον πάτο (1 προς sump και 2 επιστροφές) Διαστάσεις sump: 185 (Μ) Χ 65 (Π) Χ 50 (Υ) εκατοστά. Πάχος τζαμιού: 10 χιλιοστά και κόντρες κάτω. Διαστάσεις βάσης: 200 (Μ) Χ 80 (Π) Χ 83 (Υ) εκατοστά. Από κοιλοδοκό 5 εκατοστών, η οποία προετοιμάστηκε και βάφτηκε για να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο στην υγρασία και την αλμύρα της θάλασσας. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Εχω αρχησει και σε φοβαμε...Θυμαμε τα αποτελεσματα στο προηγουμενο,τα οποια ηταν τελεια,φανταζομαι πως θα γινει αυτο το "ενυδριακι" Φαινεται οργανωμενη δουλεια και σιγουρα θα εχει στα χερια σου τα καλυτερα αποτελεσματα... Καλογεμιστο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 12 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Αντε φιλε μου επιτελους να τη βρεξουμε λιγο την ενυδρειαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 12 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 ΚΑΛΟΓΕΜΙΣΤΟ!!! περιμενουμε με αγωνια τα υπολοιπα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 12 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 μπράβο alex φοβερό φαίνεται καλογεμιστο και να ενημερώνεις με πλήρη φωτορεπόρταζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 ποποποποπο!!!!!!!!!!!! ειχα την τυχη να το δω και απο κοντα!!!! τελειο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλογέμιστο, εύχομαι να γίνει καλύτερο απ'οτι το φαντάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 12 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλορίζικο και καλογέμιστο το θηρίο Αλέξανδρε! Πολύ καλή επιλογή οι διαστάσεις του display, αλλά το sump νομίζω ότι κλέβει τη παράσταση! (προς το παρόν τουλάχιστον... ) Υ.Γ. Να υποθέσω ότι θα "παίξεις" με Τ5 ή/και LED? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Aλεξανδρε καλογεμιστο το θηριο Ο Μουφλης ολα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Μεγάλες δουλειές βλέπω και χαίρομαι.....καλό τελείωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 12 Φεβρουαρίου 2010 Author #11 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους! Καλορίζικο και καλογέμιστο το θηρίο Αλέξανδρε! Πολύ καλή επιλογή οι διαστάσεις του display, αλλά το sump νομίζω ότι κλέβει τη παράσταση! (προς το παρόν τουλάχιστον... ) Υ.Γ. Να υποθέσω ότι θα "παίξεις" με Τ5 ή/και LED? Θα παίξω με 3 καμπάνες και T5. Για LED θεωρώ πως είναι λίγο νωρίς και δεν θέλω να πειραματιστώ ακόμη. Aλεξανδρε καλογεμιστο το θηριο Ο Μουφλης ολα τα λεφτα Όπου δει φωτογραφική, μέσα ο μπαγάσας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 12 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 μας εστειλες πάλι..... καλογεμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλογεμηστο παλικαρε!!! Το ετοιμαζει για δισκους... ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 12 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα ειναι ενυδρεια.Καλογεμιστο. Αν δεν εχει κατσει ακομα το ενυδρειο πανω στην βαση,μπορεις για επιπροσθετη ασφαλεια κατα της σκουριας να τυλιξεις τη βαση (γυρω απο καθε δοκο) με καποιο αυτοκολλητο ζελοφαν (σαν αυτο που ντυνουν τα βιβλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 12 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι μπράβο... καλή αρχή όλα καλά εύχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 13 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Τι εκανες παλι!!! Μπραβο!!! Καλο γεμισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 13 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Kαλογεμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 13 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο πολυ καλες οι διαστασεις και πανω αλλα και κατω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! σαμπαρα ωραια πραματα!!!οταν εχεις ασχοληθει ξερεις τι θελεις η εμπειρια παιζει μεγαλο ρολο σε ολα, full sps το κοβω ε?????? μονο μια παρατηρηση εγω στην θεση σου στην βαση θα εβαζα και χιαστη κοντρες πισω σε περιπτωση που 'κουνηθει' αριστ δεξια για μια παραπανω ενισχηση ΠΟΛΛΛΛΛΑ τα λιτρα !!!! Ωραιος ενημερωνε τον λαο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 13 Φεβρουαρίου 2010 #19 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 (edited) εξαιρετικός σχεδιασμός με τις καλύτερες προοπτικές καλή συνέχεια ! Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2010 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 14 Φεβρουαρίου 2010 Author #20 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 Ένα μικρό update, αφού σήμερα μπήκαν τα χοντρά στη θέση τους. Ας είναι καλά η παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Φεβρουαρίου 2010 #21 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 The beast.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 16 Φεβρουαρίου 2010 #22 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Απαλα υπεροχο νομιζω οτι θα σου κλεψω την ιδεα του sump μου αρεσει παρα πολυ!! Καλογεμιστο και απο μενα επισης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 16 Φεβρουαρίου 2010 #23 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Είστε σίγουροι, ότι η σιδεριά στην μέση και κάθετα δεν χρειαζόταν στήριγμα-ενίσχυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #24 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Είστε σίγουροι, ότι η σιδεριά στην μέση και κάθετα δεν χρειαζόταν στήριγμα-ενίσχυση; Εγώ όχι. Αυτός που το έφτιαξε, ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Φεβρουαρίου 2010 #25 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Σε όροφο θα μπει αυτό το θηρίο?Γενικά βλέπω αρκετά μεγάλα ενυδρεία σε ορόφους αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος