aquarium_9 12 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον παιδια το κανονικο κερατοφυλλο εχει καμια διαφορα με το foxtail?? Και αν εχει ποιες ειναι?? υ.γ! Παιδια μηπως μπορω να παρω κερατοφυλλο foxtail απο το petcumulus.gr ή απο το amazonios.gr??? Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 13 Φεβρουαρίου 2010 Author #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Καμια απαντηση??? Παιδια θελω σημερα κατα τις 11 να τα παραγγειλω κατι πραγματα απο amazonios και petcumulus και θελω να μου πειτε ποιο ειναι καλυτερο να παρω foxtail ή κανονικο κερατοφυλλο και αν μπορω να τα παρω( sto amazonios λεει τιμη 0.00€! ) Ευχαριστω! Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 13 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 το petcumulus δεν νομιζω να εχει φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 13 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Καμια απαντηση??? Παιδια θελω σημερα κατα τις 11 να τα παραγγειλω κατι πραγματα απο amazonios και petcumulus και θελω να μου πειτε ποιο ειναι καλυτερο να παρω foxtail ή κανονικο κερατοφυλλο και αν μπορω να τα παρω( sto amazonios λεει τιμη 0.00€! ) Ευχαριστω! Ναι το εχω δει και εγω γι'αυτο ρωταω! Αλλα απο το amazonios μπορω να παρω??? γιατι λεει τιμη 0.00€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 13 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 δεν νομιζεις πως αν τους επαιρνες ενα τηλεφωνο αυτοι θα ξεραν σιγουρα να σου απαντησουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 13 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 δεν νομιζεις πως αν τους επαιρνες ενα τηλεφωνο αυτοι θα ξεραν σιγουρα να σου απαντησουν? Λες ε???? Καλα δεν πειραζει επειδη βλεπω μονο το foxtail για αμεση αγορα θα το βαλω στο καλαθι με τις υπολοιπες αγορες( ) και θα δω τι θα μου πουν!!!! υ.γ τις διαφορες με το αλλο το κερατοφυλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος