Koing Koing 12 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Στις 12 μαρτιου στο An Club στα εξαρχεια εχει live οπου παιζουν οι μπαντες Bleed,Go Ask Alice,Fall of Man και Vivaldi heroes... ___________.bmp Εγω θα ειμαι εκει μιας και οι Vivaldi Heroes ειναι οι κολητοι μου(και ειμαι επισημος Grupie τους )...Στο λινκ που παραθετω υπαρχει το Myspace τους για οποιον θελει να ακουσει τα τραγουδια τους και να διαβασει 2 πραγματα για αυτους... Ολες οι μπαντες ειναι κατα την γνωμη μου αξιολογες.Βεβαια αυτοι που ξεχωριζουν ειναι οι Bleed με αρκετα χρονια στον χωρο Οποιος θελει ας ερθει,Θα ειμαι εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 12 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Ουυυυσσσσττττ χεβυμεταλαδες, σατανιστες , 666δες, ουυυυυστττττ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Yπαρχει περιπτωση να σε δουμε απο κοντα Κυριε Τσεκουρατε..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 Δυσκολο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 ουυυυρτ μαλλιαδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 9 Μαρτίου 2010 Tην παρασκευη ειναι το Live... Οποιος ψηνεται ας ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος