yiannis667 12 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα μολις παρατηρησα 1 σκουλικι περιπου 2 εκατοστα να ειναι κολλημενο σαν σαλιγκαρι στο τζαμι του φυτεμενου ενυδρειου μου το οποιο φιλοξενει black phantom tetra - neon tetra - guppy . Απο που βρεθηκε αυτο το σκουλικι μεσα ? Ειναι καλο η να το βγαλω εξω ? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 12 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 φώτο? μάλλον πλανάρια πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 12 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 φώτο? μάλλον πλανάρια πιστεύω Εβγαλα κανα δυο αλλα ειχα κλειστο το φως και δεν φαινεται καθαρα , τωρα εχει εξαφανιστει ... Τι ειναι τα πλαναρια ? πως μπηκε μεσα ? Ειναι καλο η κακο ? Αμα ειναι η σκουλικι η αυτο που λες να το αφησω μεσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 12 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 (edited) οταν αναβει το φως χωνεται στο υποστρομα , και επισης μαζευεται σαν μπαλα και εχει 2 κεραιες ... λετε να ειναι μικρο σαλιγκαρι ? και πως βρεθηκε μεσα ? τι ειναι ? Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2010 - yiannis667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 12 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Να και 1 μακρινη φωτο του ενυδρειου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Melanoides turbeculata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 12 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν κατάλαβα, το σαλιγκάρι λες για σκουλήκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 12 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Melanoides turbeculata Σε ευχαριστω ! Το αστειο ειναι οτι τα φυτα μου απο την Malaysia τα αγορασα και το Melanoides tuberculata ηρθε απο εκει ! Ασε που εκαναν 2 μηνες να φτασουνε και μερικα πως εγινε αυτο ... ανθισανε ! Τωρα που ξεφυτρωσε αυτο το ζωακι 1 θεος ξερει ! Παντως διαβασα ειναι ακινδυνα και αγαπημενα snails αρκετων Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ τα αγαπάω πολύ τα συγκεκριμένα, όταν ταΐζω καλύπτουν όλη την άμμο και όταν σβήνουν τα φώτα όλο το μπροστινό τζάμι, άσε που τραβάνε άλατα από νερό για το κέλυφός τους και μου το μαλακώνουν με φυσικό τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandbas 15 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ έχω τέτοια σαλιγκάρια, αλλά μου ρίχνουν το Kh στο μηδέν! (με υγρό τεστ!) έχει κανείς να προτείνει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ έχω τέτοια σαλιγκάρια, αλλά μου ρίχνουν το Kh στο μηδέν! (με υγρό τεστ!) έχει κανείς να προτείνει κάτι; Να βαλεις ψαρια που ζουν σε πολυ μαλακο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος