saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 εχω μια καφετι πορτοκαλι αλγη και δεν ξερω τι και πως .. εχω seachem phosguard.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον διατομικη,αλλα βαλε μια φωτο να βεβαιωθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 11 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 εχω μια καφετι πορτοκαλι αλγη και δεν ξερω τι και πως .. εχω seachem phosguard.. ναι βαλε μια φωτο Μπορεις να μας πεις και τι φωτισμο εχεις? Ποσα watt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 2 x 24 watt μια λευκη μια ακτινικη οσο αναφορα το φωτισμο. τωρα οσο αναφορα τις φωτογραφιες κατι εκανα με την web ιδου Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 αυτο που φενεται να εχει πανω ο βραχος ειναι η αλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγω διακρινω διατομικη αλγη.Θα την δεις και πανω στον αραγωνιτη. Θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Θα αργησει πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 12 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Θα αργησει πολυ? Πιες κανα καφε και αραξε. Καποια στιγμη θα φιγει.. θα σου προτινα να μην εχεις σινεχια τα φωτα ανοιχτα.. Ελατοσε το φωτισμο και αρκεσου στις 8 ωρες την ημερα.. Σε κανα μηνα θα φυγει λογικα.. Απλα υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 12 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 Εστι.Αν εχει στρωσει το ενυδρειο,η χρηση σαλιγκαριων σιγουρα θα βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 17 Φεβρουαρίου 2010 Author #11 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 διαβασα πως η διατομικη αναπτυσετε και χωρις φωτισμο ομως αν και εχει υποχωρισει σχεδον τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 17 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Οντωσ ισχυει αυτο.Και μονο το φυσικο φως δωματιου της φτανει. Θα φυγει,μην ανησυχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 17 Φεβρουαρίου 2010 Author #13 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Οντωσ ισχυει αυτο.Και μονο το φυσικο φως δωματιου της φτανει. Θα φυγει,μην ανησυχεις απο το βραχο την εκανε τωρα εχει λιγο μπροστα μπροστα στο αραγονιτη αλα τελειωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος