Jump to content

The Prodigy - Run With The Wolves

Recommended Posts

Προκειται για εναν διαγωνισμο που διοργανωσαν οι Prodigy με την DailyMotion,οπου ο καθενας μπορουσε να φτιαξει το δικο του Βιντεοκλιπ και να λαβει μερος...

Οι Pordigy θα διαλεξουν το καλυτερο οπου θα γινει και το Official Videoclip τους και ο/οι δημιουργος-δημιουργοι θα παρουν 3,000 λιρες...

Το δημοφιλεστερο βιντεο απο τις 288 σημετοχες που πηραν μερος το εφτιαξαν κατι φιλοι μου απο την Χαλκιδα..Και μιας και ειναι η τελευταια μερα οποιος θελει μπορει να τους υποστηριξει... :)

http://www.dailymotion.com/visited/group/runwiththewolves

Αυτο ειναι το λινκ του διαγωνισμου..Το πρωτο βιντεο στην σειρα ειναι αυτο που κηρυττει τον διαγωνισμο και το δευτερο στην σειρα απο πανω προς τα κατω ειναι των παιδιων απο την Χαλκιδα...

Πραγματικα αξιζει αν σκευτει κανεις πως το συνολικο Budget δεν ξεπερασε τα 100 ευρω :P

μπραβο στα παιδια.

γρηγορο,σκοτεινο,με εντονη δραση!ο'τι πρεπει για prodigy...

συγχαρητηρια! :)

Μπράβο τους. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Φυσικά και τους ψήφισα... Αλλά το 3ο στη σειρά εμένα μου άρεσε περισσότερο (μόνο αυτά τα 2 είδα και το δεύτερο όχι ολόκληρο)... :P Όχι φυσικά για τη σχέση του με το τραγούδι, αλλά για το περιεχόμενο :)

Μπράβο τους. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Φυσικά και τους ψήφισα... Αλλά το 3ο στη σειρά εμένα μου άρεσε περισσότερο (μόνο αυτά τα 2 είδα και το δεύτερο όχι ολόκληρο)... :P Όχι φυσικά για τη σχέση του με το τραγούδι, αλλά για το περιεχόμενο :)

:thumbup::thumbup::hysterical:

Eχουμε καταλαβει νομιζω το γουστο σου στην μουσικη :angry2:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...