reefas 11 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα στην ομαδα ,θαθελα μια επεξηγηση αν γνωριζεται.Τρεχω το ενυδρειο μου σαν υφαλο πλεον,απο τον Αυγουστο και προσπαθω οπου μπορω να κανω οικονομια .Για τον λογο αυτο ,αναβω τα φωτα 23.00-08.00πμ. Την ημερα ομως ΔΕΝ υπαρχει απολυτο σκοταδι και δεν ειμαι σιγουρος το ΑΝ ,και κατα ΠΟΣΟ κανει ΚΑΚΟ στα κοραλια ,στα κοπιποδα ,η σε καποιον αλλον οργανισμο του ενυδρειου Πειτε μου αν θελετε την εμπειρια σας ,η την γνωση που εχετε ,ενδεχομενως ,αποκομισει. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας ,φιλικα Κωστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 11 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Καλημερα στην ομαδα ,θαθελα μια επεξηγηση αν γνωριζεται.Τρεχω το ενυδρειο μου σαν υφαλο πλεον,απο τον Αυγουστο και προσπαθω οπου μπορω να κανω οικονομια .Για τον λογο αυτο ,αναβω τα φωτα 23.00-08.00πμ. Την ημερα ομως ΔΕΝ υπαρχει απολυτο σκοταδι και δεν ειμαι σιγουρος το ΑΝ ,και κατα ΠΟΣΟ κανει ΚΑΚΟ στα κοραλια ,στα κοπιποδα ,η σε καποιον αλλον οργανισμο του ενυδρειου Πειτε μου αν θελετε την εμπειρια σας ,η την γνωση που εχετε ,ενδεχομενως ,αποκομισει. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας ,φιλικα Κωστας. Καλημέρα... Μα ούτε στην θάλλασα υπάρχει απόλυτο σκοτάδι τουλάχιστον στα μέρη που συναντάμε τα είδη που φιλοξενούμε στα ενυδρεία μας...μήν αγχώνεσαι... Αρκεί να μήν είναι και μπροστά στο παράθυρο και έχει φούλ φωτισμό 24/7 Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2010 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 11 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Οχι οτι ειναι το πιο φυσικο,αλλα δεν υπαρχει προβλημα.Αν δεν εχεις προβλημα με αλγες,τα κοραλια δεν θα εχουν προβλημα. Προσεχε να μην χτυπαει το φως επευθειας ή με αντανακλαση στο ενυδρειο και τις ωρες που δεν ειναι κανεις σπιτι,κατεβαζε τα παντζουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος