Jump to content

Test Tropic Marine ??????

fitos100

Recommended Posts

Έχω αγοράσει την κασεντίνα με διάφορα τεστ της tropic marine και θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστα τεστ. Η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα τέστ νιτρικών με tetra και βρήκα περίπου 50 mg/l και έκανα με αυτό της tropic marine και βρήκα 2 mg/l. Έκανα ξάνα και πάλι βρήκα 2 mg/l. Η αλήθεια είναι ότι το τεστ της tropic marine το πήρα πριν λίγες μέρες και αυτό της tetra το έχω περίπου ένα χρόνο. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος????

Έχω αγοράσει την κασεντίνα με διάφορα τεστ της tropic marine και θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστα τεστ. Η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα τέστ νιτρικών με tetra και βρήκα περίπου 50 mg/l και έκανα με αυτό της tropic marine και βρήκα 2 mg/l. Έκανα ξάνα και πάλι βρήκα 2 mg/l. Η αλήθεια είναι ότι το τεστ της tropic marine το πήρα πριν λίγες μέρες και αυτό της tetra το έχω περίπου ένα χρόνο. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος????

Καλησπέρα φίλε μου...

Τα tropic marine μαζί με τα salifert είναι απο τα καλύτερα και πιό αξιόπιστα τέστ...

Τα τεστ αυτης της εταιρειας εχουν καλο ονομα.

Το τεστ της sera λογω παλαιοτητας μαλλον δεν εδειχνε σωστα.

Εφόσον το κάνεις σωστά έχεις μόνο 2mg/l :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...