Guest gian_nikola 10 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα. Χθες αποφάσισα να βάλω στο καινούργιο μου ενυδρείο 3convict. Απλά η κοπέλα στο petshop μου είπε οτι επειδή είναι μικρά δεν μπορεί να μου ξεχωρίσει το φύλλο τους. Ξέρει κάποιος απο δώ? Διάβασα οτι ξεχωρίζουν απο τα πτερύγια αλλα δεν έβγαλα άκρη. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gian_nikola 11 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Παίζει να μήν είναι convict? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 14 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Παίζει να μήν είναι convict? Επειδή είχα ενα ενυδρείο με convit, παλαιότερα και λόγω υπερβολικής αύξησης του πληθυσμού τα έδωσα... δεν νομίζω να είναι τα συγκεκριμένα που έχεις , θα ψάξω και θα επανέλθω με πληροφορίες.... Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2010 - south Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 14 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 ειναι μικρα σε μεγεθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tselios 17 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα. Χθες αποφάσισα να βάλω στο καινούργιο μου ενυδρείο 3convict. Απλά η κοπέλα στο petshop μου είπε οτι επειδή είναι μικρά δεν μπορεί να μου ξεχωρίσει το φύλλο τους. Ξέρει κάποιος απο δώ? Διάβασα οτι ξεχωρίζουν απο τα πτερύγια αλλα δεν έβγαλα άκρη. ευχαριστώ φιλε καλησπερα αυτα τα ψαρια σε καμια περιπτωση δεν ειναι convict αλλα κατι αλλο μπορει να ειναι διασταυρωση με festae cichlid εχω παρει καμια δεκαρια γενες απο κονβικτ και πινκ και ζεβρα αλλα σιγουρα αυτα δεν ειναι κονβικτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gian_nikola 23 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα. Συγνώμη αλλα είχα καιρό να μπώ στο forum. Τελικά τα ψάρια δεν ήταν convict, ta 2 ήταν marlbs convict(υβρίδια) και το άλλο που δεν μοιάζει ήταν τιλάπια. Τελικά κατάφερα και έβαλα τα γνήσια! μπορεί να μου πεί κάποιος πως ξεχωρίζω αν είναι ζευγάρι? ροζ σημάδια στην κοιλιά εχουν και τα δύο ή μόνο το θυληκό? απο τα πτερύγια τα καταλαβαίνω? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 23 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Τα αρσενικά έχουν χρωματιστή κοιλιά και τα θηλυκά είναι μικρότερα σε μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gian_nikola 23 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Δέν βγάζω άκρη.Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες.Στις 3 πρώτες είναι αυτό που μου δώσανε για αρσενικό το οποίο είναι μικρότερο σε μέγεθος λόγω ηλικίας πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 23 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 Δεν φαίνεται κάποια διαφορά ακόμα περίμενε να μεγαλώσουν ποσά έχεις μέσα? Αν έχεις καμία τετράδα και πάνω ίσως σχηματιστεί ζευγάρι θα μάθεις σύντομα πάντως γιατί μπαίνουν κατευθιαν στο ψητό ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gian_nikola 23 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 2 είναι. Και τα δύο πάντως έχουν ροζ στην κοιλιά. Απο τα πτερύγια μπορώ να καταλάβω? να βάλω και άλλα? γιατί έχω ακούσει πως τσακώνοντε παραπάνω απο ζευγάρι ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phadim 26 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Και τα 2 είναι θηλυκά. Τα αρσενικά δεν έχουν σημαδάκια χρυσά στην κοιλιά αλλά είναι μεγαλύτερα και με μακρύτερο ραχιαίο πτερύγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος