lans 10 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Μου φαινεται οικονομικο το θελω για 120λιτ, θα μπορουσα να το δουλεψω με px controller?Σας ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lans 10 Φεβρουαρίου 2010 Author #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Ξαχασα να βαλω το θεμα http://www.fish-street.com/aquanaut_hand-o...category_id=131 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 10 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 δεν τον έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο και δεν έχω δει κάποια κριτική.Απλά μαζί με τα μεταφορικά που είναι αρκετά από το συγκεκριμένο σαιτ δεν ξέρω αν συμφέρει,από την άποψη ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο ποιοτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhristos 10 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Απ' ότι είδα στις foto έχει θέση για ph ηλεκτρόδιο άρα μπορείς να τον δουλέψεις με ph controler. Για την ποιότητά του... Εγώ πήρα τον Weipro ka2000 και σήμερα τον έβαλα μπροστά. Το μόνο μειονέκτημα μέχρι τώρα είναι ότι όλες οι ενώσεις θέλουν μόνωση ( το οποίο το ήξερα ). Αν θέλεις περίμενε λίγο να δούμε πως θα πάει ο δικός μου και πέρνεις τον weipro ka400 που είναι και πιο φτηνός Link to comment Share on other sites More sharing options...
lans 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 Τελικα το παρηγγειλα τελικο κοστος στα 89ευρ σε 12 μερες παραδοση.Τον επελεξα λογο διαστασεων κ καταναλωση στα 7w. Φιλεμου σε περιμενω να μας πεις πως δουλευει ο weipro ka 2000 καλο στησιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος