Jump to content

Από guppies σε platies

sailim

Recommended Posts

2-3 μηνες επιβιωσης δεν ειναι ικανο δειγμα καλης και σωστης διαβιωσης

Αν μου πεις οτι τα ψαρια σου εζησαν 3-5 χρονια συνολικα τοτε ΟΚ. :thaman:

Μίλησα για τους 2 μήνες του καλοκαιριού γιατί είναι σχεδόν αδύνατο νομίζω να αφήσουμε τα ενυδρεία μας να βαράνε 30άρια.

Έτσι δεν είναι?

Μακαρι όλοι οσοι έχουν ενυδρειο να νιαζοταν για τη θερμοκρασια των ψαριων τους.. Άραγε τι ποσοστο αυτων που έχουν ενυδρείο προσπαθει με οποιδηποτε τροπο να μειώσει τη θερμοκρασια ή απλα το αφηνει στην τύχη του στους 30 βαθμούς; :thaman: Ίσως να ήταν μια καλή ψηφοφορία να βλεπαμε..

Μίλησα για τους 2 μήνες του καλοκαιριού γιατί είναι σχεδόν αδύνατο νομίζω να αφήσουμε τα ενυδρεία μας να βαράνε 30άρια.

Έτσι δεν είναι?

Γιατι αδυνατο?

Παλια βαζανε ανεμιστηρακια?

Ηταν το ενυδρειο σε δροσερο χωρο, ανοιγανε απλα το καπακι και βαζανε καμια αεραντλια.

Τα ψαρια επιβιωνανε.

Εμεις προσπαθουμε οχι απλα να επιβιωνουν αλλα να ζουν καλα, ετσι ωστε να βλεπουμε τα καλυτερα χρωματα και τις συμπεριφορες τους και να τα κραταμε οσα χρονια περισσοτερα μπορουν να ζησουν, κοντα μας.

Αυτος ειναι και λογος που διαβαζουμε πληροφοριες και ανταλλασσουμε αποψεις και ιδεες στο φορουμ για να αναβαθμιστουμε ως χομπιστες και κατ'επεκτασιν ως ανθρωποι :thaman:

Γιατι αδυνατο?

Παλια βαζανε ανεμιστηρακια?

Ηταν το ενυδρειο σε δροσερο χωρο, ανοιγανε απλα το καπακι και βαζανε καμια αεραντλια.

Τα ψαρια επιβιωνανε.

Εμεις προσπαθουμε οχι απλα να επιβιωνουν αλλα να ζουν καλα, ετσι ωστε να βλεπουμε τα καλυτερα χρωματα και τις συμπεριφορες τους και να τα κραταμε οσα χρονια περισσοτερα μπορουν να ζησουν, κοντα μας.

Αυτος ειναι και λογος που διαβαζουμε πληροφοριες και ανταλλασσουμε αποψεις και ιδεες στο φορουμ για να αναβαθμιστουμε ως χομπιστες και κατ'επεκτασιν ως ανθρωποι :thaman:

Μου έχει πει κάποιος ότι έβαζε και πάγο 2 φορές την ημέρα.... :thaman:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...