Jump to content

Fotisgt και Moonlight.

Recommended Posts

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ από το μέλος FotisGt τα moonlight που του είχαμε ζητήσει αρκετοί να μας φτιάξει....

Βέβαια... το λάθος του ήταν ότι προσφέρθηκε να το κάνει!!! :)

Αφού τα παρέλαβα και τα τοποθέτησα νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ!!!!

Φίλε Φώτη... ευχαριστούμε για αυτή σου την κίνηση... που αν και δουλεύεις πολλές ώρες τη μέρα έκλεψες αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου να κάνεις αυτές τις φανταστικές κατασκευές!!! Όχι μόνο μοιράστηκες μαζί μας την ιδέα σου... άλλα μας τις έφτιαξες κι όλας!!!

Όσοι δεν το έχετε δει από κοντά απλά να σας πω ότι είναι φανταστικά προσεγμένη κατασκευή και κυρίως... το έκανε χωρίς κανένα κέρδος για τον ίδιο... αλλά για τους συμφορουμητες και το hobby!!!

ΦΙΛΕ ΦΩΤΗ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Υ.Γ. Για όσους δεν κατάλαβαν..... παραθέτω τα αντίστοιχα λινκ.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=34910&hl=

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=34694&hl=

Ο Φωτης εκτος οτι εκατσε κι εμας εφτιαξε ενα σκασμο moonlight ετοιμαζει μετα απο προτροπη μου, μια πιο "μαζεμενη" παρουσιαση της κατασκευης για να ανεβει στις diy κατασκευες και να μπορουν, οσοι πιανει λιγο το χερι τους, να το φτιαξουν ευκολα μονοι τους

:)

Έγινε επεξεργασία - delta66

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ από το μέλος FotisGt τα moonlight που του είχαμε ζητήσει αρκετοί να μας φτιάξει....

Βέβαια... το λάθος του ήταν ότι προσφέρθηκε να το κάνει!!! :)

Αφού τα παρέλαβα και τα τοποθέτησα νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ!!!!

Φίλε Φώτη... ευχαριστούμε για αυτή σου την κίνηση... που αν και δουλεύεις πολλές ώρες τη μέρα έκλεψες αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου να κάνεις αυτές τις φανταστικές κατασκευές!!! Όχι μόνο μοιράστηκες μαζί μας την ιδέα σου... άλλα μας τις έφτιαξες κι όλας!!!

Όσοι δεν το έχετε δει από κοντά απλά να σας πω ότι είναι φανταστικά προσεγμένη κατασκευή και κυρίως... το έκανε χωρίς κανένα κέρδος για τον ίδιο... αλλά για τους συμφορουμητες και το hobby!!!

ΦΙΛΕ ΦΩΤΗ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Υ.Γ. Για όσους δεν κατάλαβαν..... παραθέτω τα αντίστοιχα λινκ.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=34910&hl=

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=34694&hl=

+++++++++++++++1

ευχαριστούμε!!!!

Ευχαριστουμε Φωταρε!! :)

αλλα δεν εχουμε ακομα ευκαιρισει να παρουμε τον μετασχηματιστη! :P

Ευχαριστουμε Φωταρε!! :)

αλλα δεν εχουμε ακομα ευκαιρισει να παρουμε τον μετασχηματιστη! :P

Απλο τροφοδοτικο 250mA πολλαπλης τασης 1.5-12V θελεις. Ρυθμισε το στα 3 ή στο 1.5V για πιο γλυκο φως.

Απο οποιοδηοπτε καταστημα ηλεκτρονικων.

mw691.JPG

Ο Φωτης ειπε να μην ειναι πανω απο 50mA

Μαλλον ειπε οτι δεν χρειαζεται να ειναι πανω απο 50mA.

Εμενα παιζει κανονικα και με το νομο εδω και καιρο με 250mA :P

Το δοκιμασα (σε 1,5 μετρο ενυδρειο εξω απο το νερο στη μεση της πλατης τοποθετημενο να κοιταζει προς το μπροστινο τζαμι) και στα 3 και στο 1.5V.

Μου αρεσε στο 1.5 γιατι θελω διακριτικο φως και παιζω με το ρεοστατη για μικρορυθμιση.

Μαλλον ειπε οτι δεν χρειαζεται να ειναι πανω απο 50mA.

Εμενα παιζει κανονικα και με το νομο εδω και καιρο με 250mA :)

Το δοκιμασα (σε 1,5 μετρο ενυδρειο εξω απο το νερο στη μεση της πλατης τποποθετημενο να κοιταζει μπροστα) και στα 3 και στο 1.5V.

Μου αρεσε στο 1.5 γιατι θελω διακριτικο φως και παιζω με το ρεοστατη για μικρορυθμιση.

θα το κοιταξω!

:P:angry2:

thanks x 1000000!!!

Να είστε καλά όλοι!Ελπίζω να τα χαρείτε!!!

Μένουν λίγοι ακόμη να παραλάβουν,δεν έχω ξεχάσει κανέναν!

Μια διευκρίνηση @ delta66 ... Τα 250 mA που γράφει ο μετασχηματιστής σου ισχύουν στα 12 Volt.

Στο 1,5 ή 3 Volt είναι πολύ χαμηλότερα!Όσο χαμηλώτερη η τάση τόσο μεγαλύτερη η διάρκεια ζωής...

Αυτή που αναφέρει ο κατασκευαστής είναι 50 mA.Μην τον βγάλουμε τρελό οι Ελληνάρες! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...