aquarium_9 13 Φεβρουαρίου 2010 Author #76 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια οκ! δεν ηθελα να το κανω σκοπιμα απλα ηθελα να τα παραγγειλω γρηγορα γιατι βιαζομουν! Δεν προκειται να ξαναπω help help help!! υ.γ Τα παραγγειλα τωρα ποτε θα ερθουν?? Συντομα ή αργαααααααα?? help help help! (πλακα το λεω το help!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 13 Φεβρουαρίου 2010 Author #77 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια εσεις θα ξερετε σιγουρα! Λοιπον τα παρηγγειλα τα πραγματα (απο το petcumulus) και παω να δω τι κανει η παραγγελια(σε ποιο σταδιο βρισκεται) και μου λεει κατασταση : Τοποθετηση παραγγελιας! Πρεπει να κανω κατι εγω ή θα με ειδοποιησουν αυτοι για τα νεοτερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Φεβρουαρίου 2010 #78 Share 13 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Φίλε aquarium_9 θα σου ξαναπώ ότι σου είχα πεί στο θέμα αυτό πρίν το καθαρίσω. Καταλαβαίνω απόλυτα τον ενθουσιασμό σου και ειλικρινά τον χαίρομαι, αλλά πρέπει να έχεις υπομονή. Όταν θέτεις ένα ερώτημα δώσε λίγο χρόνο στους υπόλοιπους για να λάβεις σωστές και ολοκληρωμένες απαντήσεις. Επίσης, δεν χρειάζεται να δινεις δραματικό ύφος στις δημοσιεύσεις σου με help, please κλπ ειδικά όταν αυτό που σε απασχολεί δεν χρίζει άμεσης ενέργειας. Κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστείς όντως κάτι που επείγει και να μην λάβεις την απαιτούμενη προσοχή εξαιτίας του δραματικού ύφους με το οποίο συνηθίζεις να γράφεις. Τώρα για το ερώτημα σου, θα δείς την κατάσταση της παραγγελίας σου να αλλάζει όταν αυτή θα έχει αποσταλεί. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα παίρνοντας τηλέφωνο. Καλή συνέχεια. Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2010 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Φεβρουαρίου 2010 Author #79 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω... Δεν θα ξαναπω help(οπως ειπα πιο πανω! ) και παλι ευχαριστω για ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Φεβρουαρίου 2010 Author #80 Share 14 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Τώρα για το ερώτημα σου, θα δείς την κατάσταση της παραγγελίας σου να αλλάζει όταν αυτή θα έχει αποσταλεί. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα παίρνοντας τηλέφωνο. Καλή συνέχεια. Δεν σε πολυ-καταλαβα! Την εχω στειλει την παραγγελια αλλα μαλλον δεν την εχουν δει ακομα(ειναι και κυριακη και αυριο καθαρα Δευτερα οποτε να περιμενω τα πραγματα απο Πεμπτη και αν...) Θα παρω τηλεφωνο ομως αν δω και δεν γινεται δουλεια! Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 15 Φεβρουαρίου 2010 #81 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 απο το συγκεκριμενο καταστημα εχουμε ψωνισει πολλα (αν οχι παρα πολλα ατομα) κ ενα απο τα καλα του ειναι η αψογη εξυπηρετηση κ η ταχυτατη παραδοση. η παραγγελια σου θα ερθει κανονικοτατα,don't worry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #82 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 απο το συγκεκριμενο καταστημα εχουμε ψωνισει πολλα (αν οχι παρα πολλα ατομα) κ ενα απο τα καλα του ειναι η αψογη εξυπηρετηση κ η ταχυτατη παραδοση. η παραγγελια σου θα ερθει κανονικοτατα,don't worry! Για ποιο καταστημα λες?? για το amazonios ή το petcumulus??? Στο amazonios πρεπει να παρεις τηλεφωνο να ενεργοποιησεις την παραγγελια αλλα εγω το ξεχασα και τωρα αυριο θα τους παρω!! Για το petcumulus μου εχουν στειλει mail και μου εχουν πει οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου!!! Τωρα περιμενω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 15 Φεβρουαρίου 2010 #83 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 για το petcumulus Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #84 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 για το petcumulus Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquavivere.gr 15 Φεβρουαρίου 2010 #85 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξερω ποια ειναι η παραγγελια σου αλλα μαλλον απο τα πολλα help θα πρεπει να ειδοποιουμε ποτε φευγουμε ταξιδακια!!! Ουτε Ξανθη δεν μπορουμε να παμε??? Εχω σκοπο σκοπιμα να σου την αργησω την παραγγελια!!! Τωρα φωναξε Help!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 15 Φεβρουαρίου 2010 Author #86 Share 15 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Δεν ξερω ποια ειναι η παραγγελια σου αλλα μαλλον απο τα πολλα help θα πρεπει να ειδοποιουμε ποτε φευγουμε ταξιδακια!!! Ουτε Ξανθη δεν μπορουμε να παμε??? Εχω σκοπο σκοπιμα να σου την αργησω την παραγγελια!!! Τωρα φωναξε Help!!!! Κατι αλλο παντως...το site σας ειναι τελειο αλλα να φερεται και ζωντανα!(φυτα + ψαρια!)!!! .. υ.γ help help help help!!! Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #87 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Εχω σκοπο σκοπιμα να σου την αργησω την παραγγελια!!! Χωρις πλακα τωρα η παραγγελια ποτε θα ερθει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος