DIMITRIOS 9 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Απο την μια μου έρχεται να γελάσω,απο την άλλη εκνευρίζομαι με την συνήθεια των ανθρώπων να προσπαθούν να μεταδώσουν τις κακές τους συνήθειες σε ότι τους περιβάλλει....Προσωπικά κουφάθηκα βλέποντας την εικόνα....θεωρώ πως το ζωντανο βαζανίζεται.Και το ξεκαθαρίζω πως είμαι αντικαπνιστής.Τα σχόλια δικά σας... http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&a...3289&cid=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 9 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Απο την μια μου έρχεται να γελάσω,απο την άλλη εκνευρίζομαι με την συνήθεια των ανθρώπων να προσπαθούν να μεταδώσουν τις κακές τους συνήθειες σε ότι τους περιβάλλει....Προσωπικά κουφάθηκα βλέποντας την εικόνα....θεωρώ πως το ζωντανο βαζανίζεται.Και το ξεκαθαρίζω πως είμαι αντικαπνιστής.Τα σχόλια δικά σας... http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&a...3289&cid=25 πολύ χαρμάνι το φίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Κατι μ@*&^%$ που αναπνεουν το πολυτιμο και λιγοστο πλεον οξυγονο μας απο την ατμοσφαιρα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 9 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 αίσχος δεν εχω λόγια να το περιγράψω υ.γ ποσά χρόνια θα ζήσει ακόμα το φίδι άμα συνεχίσει έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Εχω λιωσει!!!!!! Δεν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 10 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Aφου περναει καλα,αφηστε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 10 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή το φιδάκι δεν έχει το δικαίωμα του καπνίζειν;!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 10 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2010 μαστουρωσε ο οφης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος