jimn 8 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε, έχω τα 2 γκάπυ από τις παρακάτω φωτογραφίες,μπορεί να μου πει κάποιος το φύλο τους? Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2010 - jimn Link to comment Share on other sites More sharing options...
antykil 8 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 το πορτοκαλί αρσενικό το γκρίζο θηλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 8 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή να ελπίζω και για γέννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Να ελπίζεις,αλλά να φροντίσεις να πάρεις άλλα 2 θηλυκά. Η αναλογία είναι 1 αρσενικό προς 3 θηλυκά. Μόνο του το θηλυκό θα στρεσαριστεί από το κυνηγητό του αρσενικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 9 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Να ελπίζεις,αλλά να φροντίσεις να πάρεις άλλα 2 θηλυκά. Η αναλογία είναι 1 αρσενικό προς 3 θηλυκά. Μόνο του το θηλυκό θα στρεσαριστεί από το κυνηγητό του αρσενικού. Ώρες ώρες τα ζηλεύω που δικαιούνται πάνω από μια για να μην τις κουράζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Ώρες ώρες τα ζηλεύω που δικαιούνται πάνω από μια για να μην τις κουράζουν... Και εσυ αμα την κουραζες θα δικαιώσουν πανω απο μια.Μηπως δεν την "κουραζεις" αρκετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 9 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ ωραια τα guppakia σου αλλα να βαλεις αλλα 2 θηλυκα γιατι θα στρεσαριστει πολυ το αλλο το θηλυκο! Πιστεψε με την εχω πατησει με την αναλογια και εχασα το αγαπημενο μου θηλυκο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος