calpinos 7 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ως αρχάριος και μπερδεμένος θέλω να σας ρωτήσω για το ενυδρείο μου 100χ30χ45 με χαλίκι (σαν ελαφρόπετρες) και αρκετά γεμάτο απο πλαστικά φυτά και διακοσμητικά όπως και τιγράκια απο ψάρια για pleco (γλύφτη όπως τον λεν) και για ψάρι που καθαρίζει το βυθό τι θα μου προτείνατε??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 7 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Οι πλέκο ή γλύφτες όπως τους λένε δε είναι ψάρι που θα σου καθαρίζει το ενυδρείο από τις ακαθαρσίες ή τα περιττώματα. Ναι θα φάει από τον βυθό ότι τροφή έχει πέσει(κανονική τροφή). Έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και τα περισσότερα είδη γίνονται αρκετά μεγάλα και απαιτούν μεγάλα ενυδρεία! Ξεκίνα με διάβασμα και θα λυθούν πολλές απορίες σου. Καλή συνέχεια Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2010 - Alex_SKG Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 8 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχουν βυθόψαρα όπως από την οικ. ancistrus όπου είναι για τα λίτρα σου, θα σου καθαρίζουν την άλγη και την τροφή που πέφτει στο βυθό, όμως θέλουν συγκεκριμένες παραμέτρους και συνθήκες νερού... Τι μετρήσεις έχεις στο ενυδρείου σου? Πόσο καιρό τρέχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 8 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 ...επισης κανενα γατοψαρο δεν αρεσκεται στο χαλικι του βυθου.μονο αμμο γιατι τραυματιζουν τα μουστακια τους. να το εχεις υπ'οψιν σου πως θα χρειαστει να το αλλαξεις το χαλικι σου,σε οποιο ειδος και να καταλληξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 8 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Eπισης με τον συγκεκριμενο Βυθο δεν μπορει να εχει μια σωστη ζωη κανενα ψαρι βυθου... Καλυτερα πριν βαλεις οποιοδηποτε ψαρι βυθου μεσα να αλλαξεις το χοντρο χαλικι σε αμμο η λεπτοκοκο χαλικι... Συμφωνω σε ολα τα υπολοιπα με τους απο πανω Υ.Γ Μαζι γραφαμε Κωστα Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2010 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpinos 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας.................. με τα τιγράκια που εχω στο ενυδρείο εχω διαβάσει οτι ταιριάζουν πολύ με το ψάρι βυθού Chromobotia (Botia) macracanthus (Clown) σκεφτομαι να πάρω 2 θα ήθελα τη γνώμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1031 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος