marioseirinakis 7 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα δεν ηξερα που να γραψω για αυτο το θεμα... Εχω ηδη εναν maroon clown σε reef 300λ μπορω να βαλω αλλον ενα?θα υπαρξουν προβληματα τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Με τα κοράλια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες όμως αυτός που υπάρχει να επιτεθεί σε αυτόν που θα βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα η δικια μου η θηλυκια σκοτωσε 5 μικρα αρσενικα πριν καταληξη στον τελευταιο.....γενικα αυτο που ειδα εγω ειναι οτι το δευτερο που θα μπει στο ενυδρειο θα πρεπει να ειναι πολυ μικροτερο,ωστε να κανει το πρωτο θυληκο αν ειναι αρσενικο,και να συμβιωσουν ηρεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 8 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 κοιτα δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα η δικια μου η θηλυκια σκοτωσε 5 μικρα αρσενικα πριν καταληξη στον τελευταιο.....γενικα αυτο που ειδα εγω ειναι οτι το δευτερο που θα μπει στο ενυδρειο θα πρεπει να ειναι πολυ μικροτερο,ωστε να κανει το πρωτο θυληκο αν ειναι αρσενικο,και να συμβιωσουν ηρεμα.... να το δοκιμασω?το καινουργιο νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο μικρο απ αυτο που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 8 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Εαν δεν μπούν μαζί απο την αρχή ,είναι σχεδόν απίθανο να επιβιώσουν και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 8 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Γενικα οι clown ειναι μυστηρια ψαρακια,εαν δεν τα βαλεις μαζει,τουλαχιστον το δευτερο να ειναι πιο μικρο απο το πρωτο ετσι θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες συμβιωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 να το δοκιμασω?το καινουργιο νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο μικρο απ αυτο που εχω μονο αν τον βαλεις θα ξερεις τι θα γινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 9 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 θα τα δοκιμασω και θα σας ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 επεισης μπορεις να κανεις και το αλλο,τον βαζεις τον μικρο σε μια γεννηστρα και τον αφηνεις να τον βλεπει ο αλλοσ...περιμενεισ 10-15 μερες το πολυ να γινει η αλλαγη φυλων και στα 2 και μετα τον αμολας,και τοτε θα υπαρξει κυνηγιτο αλλα θα ειναι λιγοτερο...εμενα ακομα και σημερα κυνηγιουντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 επεισης μπορεις να κανεις και το αλλο,τον βαζεις τον μικρο σε μια γεννηστρα και τον αφηνεις να τον βλεπει ο αλλοσ...περιμενεισ 10-15 μερες το πολυ να γινει η αλλαγη φυλων και στα 2 και μετα τον αμολας,και τοτε θα υπαρξει κυνηγιτο αλλα θα ειναι λιγοτερο...εμενα ακομα και σημερα κυνηγιουντε... Και να κρατησει το ψαρακι 15 μερες μεσα σε μια γεννηστρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 9 Φεβρουαρίου 2010 Author #11 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω κ αλλη μια ερωτηση εσας οι δικοι σας clown κουνιουντε κα8ολου στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 Και να κρατησει το ψαρακι 15 μερες μεσα σε μια γεννηστρα; σε πληροφορω Στρατο οτι εναν που τον ειχε δεχτει τον ειχα κρατισει ετσι για 15 μερες,ομως μετα τον εβγαλα και τον εδωσα γιατι ηταν white striped ενω το θηλυκο μου ειναι yellow striped,και μετα αρχισε η γεννοκτονια αφου σκοτωσε 5 μηνστηρες μεχρι να καταληξει στον "τελειο συζυγο" (τελικα αυτη δεν ειναι κλοουν,αλλα μαυρη χηρα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 9 Φεβρουαρίου 2010 σε πληροφορω Στρατο οτι εναν που τον ειχε δεχτει τον ειχα κρατισει ετσι για 15 μερες,ομως μετα τον εβγαλα και τον εδωσα γιατι ηταν white striped ενω το θηλυκο μου ειναι yellow striped,και μετα αρχισε η γεννοκτονια αφου σκοτωσε 5 μηνστηρες μεχρι να καταληξει στον "τελειο συζυγο" (τελικα αυτη δεν ειναι κλοουν,αλλα μαυρη χηρα...) Το εγραψα αυτο,γιατι το θεωρω ταλαιπωρια για το ψαρι,οχι για αλλο λογο. Η βαζεις δυο μαζι για να μην εχεις μπελαδες,η μενεις στον ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 22 Φεβρουαρίου 2010 Author #14 Share 22 Φεβρουαρίου 2010 μπηκε ο καινουργιος clown ο παλιος δεν του εδωσε σημασια εχει μεινει στην θεση που καθεται κ χαζευει την σμερνα που μπηκε σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 να σου ζησει λοιπον man το μελλοντικο ζευγαρακι....βαλε καμια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #16 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 να σου ζησει λοιπον man το μελλοντικο ζευγαρακι....βαλε καμια φωτο ευχαριστω αν και ειναι πολυ δυσκολο καθως ο μεγαλος μετα απο μια περιπετεια που ειχε δεν κινηται και πολυ ισως κ για αυτο δεν εχει πειραξει τον μικρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #17 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω αν και ειναι πολυ δυσκολο καθως ο μεγαλος μετα απο μια περιπετεια που ειχε δεν κινηται και πολυ ισως κ για αυτο δεν εχει πειραξει τον μικρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioseirinakis 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #18 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 αυτο ειναι το ζευγαρι που ελπιζω να πιασει η αναλυση ειναι χαλια καθως την τραβηξα απ το κινητο την φωτογραφια 8α τραβηχτουν στο μελλον κ καλυτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος