Jump to content

Maroon Clown

Recommended Posts

Με τα κοράλια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες όμως αυτός που υπάρχει να επιτεθεί σε αυτόν που θα βάλεις.

κοιτα δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα η δικια μου η θηλυκια σκοτωσε 5 μικρα αρσενικα πριν καταληξη στον τελευταιο.....γενικα αυτο που ειδα εγω ειναι οτι το δευτερο που θα μπει στο ενυδρειο θα πρεπει να ειναι πολυ μικροτερο,ωστε να κανει το πρωτο θυληκο αν ειναι αρσενικο,και να συμβιωσουν ηρεμα....

κοιτα δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα η δικια μου η θηλυκια σκοτωσε 5 μικρα αρσενικα πριν καταληξη στον τελευταιο.....γενικα αυτο που ειδα εγω ειναι οτι το δευτερο που θα μπει στο ενυδρειο θα πρεπει να ειναι πολυ μικροτερο,ωστε να κανει το πρωτο θυληκο αν ειναι αρσενικο,και να συμβιωσουν ηρεμα....

να το δοκιμασω?το καινουργιο νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο μικρο απ αυτο που εχω

Εαν δεν μπούν μαζί απο την αρχή ,είναι σχεδόν απίθανο να επιβιώσουν και τα δύο.

Γενικα οι clown ειναι μυστηρια ψαρακια,εαν δεν τα βαλεις μαζει,τουλαχιστον το δευτερο να ειναι πιο μικρο απο το πρωτο ετσι θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες συμβιωσης.

να το δοκιμασω?το καινουργιο νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο μικρο απ αυτο που εχω

μονο αν τον βαλεις θα ξερεις τι θα γινει...

επεισης μπορεις να κανεις και το αλλο,τον βαζεις τον μικρο σε μια γεννηστρα και τον αφηνεις να τον βλεπει ο αλλοσ...περιμενεισ 10-15 μερες το πολυ να γινει η αλλαγη φυλων και στα 2 και μετα τον αμολας,και τοτε θα υπαρξει κυνηγιτο αλλα θα ειναι λιγοτερο...εμενα ακομα και σημερα κυνηγιουντε...

επεισης μπορεις να κανεις και το αλλο,τον βαζεις τον μικρο σε μια γεννηστρα και τον αφηνεις να τον βλεπει ο αλλοσ...περιμενεισ 10-15 μερες το πολυ να γινει η αλλαγη φυλων και στα 2 και μετα τον αμολας,και τοτε θα υπαρξει κυνηγιτο αλλα θα ειναι λιγοτερο...εμενα ακομα και σημερα κυνηγιουντε...

Και να κρατησει το ψαρακι 15 μερες μεσα σε μια γεννηστρα;

Και να κρατησει το ψαρακι 15 μερες μεσα σε μια γεννηστρα;

σε πληροφορω Στρατο οτι εναν που τον ειχε δεχτει τον ειχα κρατισει ετσι για 15 μερες,ομως μετα τον εβγαλα και τον εδωσα γιατι ηταν white striped ενω το θηλυκο μου ειναι yellow striped,και μετα αρχισε η γεννοκτονια αφου σκοτωσε 5 μηνστηρες μεχρι να καταληξει στον "τελειο συζυγο" (τελικα αυτη δεν ειναι κλοουν,αλλα μαυρη χηρα...)

σε πληροφορω Στρατο οτι εναν που τον ειχε δεχτει τον ειχα κρατισει ετσι για 15 μερες,ομως μετα τον εβγαλα και τον εδωσα γιατι ηταν white striped ενω το θηλυκο μου ειναι yellow striped,και μετα αρχισε η γεννοκτονια αφου σκοτωσε 5 μηνστηρες μεχρι να καταληξει στον "τελειο συζυγο" (τελικα αυτη δεν ειναι κλοουν,αλλα μαυρη χηρα...)

Το εγραψα αυτο,γιατι το θεωρω ταλαιπωρια για το ψαρι,οχι για αλλο λογο.

Η βαζεις δυο μαζι για να μην εχεις μπελαδες,η μενεις στον ενα. :)

• 2 weeks later...

να σου ζησει λοιπον man το μελλοντικο ζευγαρακι....βαλε καμια φωτο

ευχαριστω :thaman:

αν και ειναι πολυ δυσκολο καθως ο μεγαλος μετα απο μια περιπετεια που ειχε δεν κινηται και πολυ ισως κ για αυτο δεν εχει πειραξει τον μικρο..

ευχαριστω :thaman:

αν και ειναι πολυ δυσκολο καθως ο μεγαλος μετα απο μια περιπετεια που ειχε δεν κινηται και πολυ ισως κ για αυτο δεν εχει πειραξει τον μικρο..

post-17612-1266933907_thumb.jpg

αυτο ειναι το ζευγαρι που ελπιζω να πιασει η αναλυση ειναι χαλια καθως την τραβηξα απ το κινητο την φωτογραφια 8α τραβηχτουν στο μελλον κ καλυτερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...