PsyTrancer 7 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα τα ψαρακια πραγματικα με εχουν τρελανει!! Με φλας.. Χωρις φλας... Κ ενα wallpaper για ολους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 8 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Φοβερές οι φωτογραφίες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 8 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ ομορφες φωτογραφιες... Μια ερωτηση εχεις και Guppy μαζι..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 8 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω ολους!! Το wallpaper αυτο δυσκολα θα αντικατασταθει στο pc μου! @koing koing: οχι φιλε μου! Μολις πηρα τα Endlers τα guppys χαρίστηκαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Ωραία ψαράκια κι ωραίες φωτογραφίες Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2010 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 16 Μαίου 2010 Author #7 Share 16 Μαίου 2010 Μια μικρη συνεχεια... *Ακομα ζαλιζομαι απο το κυνηγητο που τους εριξα για να τα βγαλω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 16 Μαίου 2010 Author #8 Share 16 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 17 Μαίου 2010 #9 Share 17 Μαίου 2010 ωραίος! άξιζε το κυνηγητό σου φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 17 Μαίου 2010 #10 Share 17 Μαίου 2010 Τι να πω πρώτα... Φοβερές οι φωτογραφίες!!!! ή Φοβερά τα ψάρια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 17 Μαίου 2010 #11 Share 17 Μαίου 2010 Πολύ όμορφες εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 17 Μαίου 2010 Author #12 Share 17 Μαίου 2010 Τι να πω πρώτα... Φοβερές οι φωτογραφίες!!!! ή Φοβερά τα ψάρια!!!! Φοβερα ψαρια να πεις φιλε μου!!!!!! οι φωτο ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να κανω με τον εν λογο φακο...αλλα που θα παει!!! θα παρω κ macro καποτε!!!!!!! ωραίος! άξιζε το κυνηγητό σου φίλε μου! Πραγματικα ζαλίστηκα !!!! Για κανα τεταρτο ενιωθα να πηγαινει το κεφαλι μου δεξια-αριστερα-ενω προσπαθουσα να "κεντραρω" το pc για τις κοψω-ραψω!!! Πολύ όμορφες εικόνες Ευχαριστω πολυ ολους σας για τα καλα σας λογια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος