ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31 Μαίου 2006 #1 Share 31 Μαίου 2006 Φιλοι μου γεια σας... Πλησιαζει ο καιρος που θα υποδεχθω τους πρωτους κατοικους του ενυδρειου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Τα ειδη πoυ θελω να βαλω ειναι : 2χCorydoras, 2xSae, 1xPleco, 6xGuppy, 5xZebra kai 3 Caridina japonica. Tα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1. Ταιριαζουν αυτα τα ειδη μεταξυ τους? 2. Ο πληθυσμος σε σχεση με τα 72 καθαρα λιτρα? 3. Με ποια σειρα πρεπει να μπουν και ανα ποσες ημερες? Περιμενω τις γνωσεις σας.......... Ευχαριστω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 31 Μαίου 2006 #2 Share 31 Μαίου 2006 1.Αυτα τα ειδη ταιριαζουν μεταξυ τους δε θα εχεις καποιο προβλημα. Οταν λες πλεκο?Ποιο ειδος εννοεις?Ειναι αρκετα ειδη που φτανουν σε αρκετα μεγαλο μεγεθος και τα λιτρα σου ειναι σχετικα λιγα. 2.Ο πλυθησμος ειναι μια χαρα. 3.Ανα βδομαδα θα προσθετεις και λιγα,ξεκινα πρωτα με τα γκαπυ και τα cory με SAE τελευταια θα ελεγα. Κατι αλλο το ενυδρειο σου ειναι σρωμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Ιουνίου 2006 Author #3 Share 1 Ιουνίου 2006 Kαλημερα φιλε aquaboy, Κατ αρχην το ενυδρειο αναμενεται να ειναι ετοιμο σε 15 μερες περιπου αφου οι μετρησεις δειχνουν οτι παμε καλα. ph:7,0 gh:10 kh:8 NH3/NH4:0,2 NO2:0,5 NO3: 10 Οσο για τον pleco.... θα δω αν υπαρχει καποιο ειδος που να εχει προδιαγραφες για το δικο μου ενυδρειο, διαφορετικα μπορει να επιλεξω εναν otocinclus. Θα ηθελα και κατι αλλο.... Μου ειπαν οτι το mopani δεν αρεσει στα guppies. Αυτο ισχύει? Σ' ευχαριστω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουνίου 2006 #4 Share 2 Ιουνίου 2006 File Konstantine Gia to megethos tou enydreiou sou ancistrus kata ti gnomi mou tha empaine pou einai plecostomus dwarf kai den megalwnei toso osos alloi plecos. Des to edw. http://www.aquaticcommunity.com/encyclopedia-210.html Episis gia otocinclus prosekse ligo giati sinithos ayta pou kykloforoun einai gyrinocheilus (moiazoun) ta opoia einai kai sxetika enoxlhtika otan megalosoun. Kαλημερα φιλε aquaboy,Κατ αρχην το ενυδρειο αναμενεται να ειναι ετοιμο σε 15 μερες περιπου αφου οι μετρησεις δειχνουν οτι παμε καλα. ph:7,0 gh:10 kh:8 NH3/NH4:0,2 NO2:0,5 NO3: 10 Οσο για τον pleco.... θα δω αν υπαρχει καποιο ειδος που να εχει προδιαγραφες για το δικο μου ενυδρειο, διαφορετικα μπορει να επιλεξω εναν otocinclus. Θα ηθελα και κατι αλλο.... Μου ειπαν οτι το mopani δεν αρεσει στα guppies. Αυτο ισχύει? Σ' ευχαριστω....... 24329[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Ιουνίου 2006 Author #5 Share 2 Ιουνίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15 Ιουνίου 2006 Author #6 Share 15 Ιουνίου 2006 Μου ειπαν οτι το mopani δεν αρεσει στα guppies. Αυτο ισχύει? Γνωριζει καποιος να μου απαντησει? Ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 15 Ιουνίου 2006 #7 Share 15 Ιουνίου 2006 Δεν ισχύει. Τι θα πεί δεν τους αρέσει? Τι εννοείς με αυτό? Τα guppies είναι ψάρια που ζούν κυρίως στο επάνω μέρος του ενυδρείου άρα είτε υπάρχει ξύλο είτε όχι μέσα στο ενυδρείο δεν τα ενοχλεί. Αν έχεις σωστές συνθήκες νερού τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15 Ιουνίου 2006 Author #8 Share 15 Ιουνίου 2006 Σ΄ευχαριστω φιλε Γιάννη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος