Jump to content

Mια αρκετα ευκολη ανεμωνη......

Recommended Posts

Εδω κ καιρο ηθελα να γραψω για τα πολυαγαπημενα μου ζωακια κ βρηκα λιγο χρονο να ασχοληθω.Ψαχνοντας στα μαγαζια στο ιντερνετ βρηκα ενα ειδος ανεμωνης που ειναι αρκετα ευκολο,ειναι πιο ευκολο απο μια bubble tip κ πιστευω πως για καποιον που θα ηθελε ενα τετοιο ζωακι κ δε θα ειχε την αναλογη εμπειρια κ τον αναλογο εξοπλισμο αυτη η ανεμωνη ειναι μια πολυ καλη κ πολυ πιο ΦΤΗΝΗ επιλογη.Μπορει να μην συμβιωνει με κλοουν(αν κ ποτε δε ξερεις)αλλα σιγουρα ειναι ενα πολυ ομορφο κατοικιδιο.Δεν ειναι απαιτητηκο σε φως ουτε σε αψογο νερο κ ''συγχωρει'' τα λαθη ενος αρχαριου.Δυστηχως τσιμπαει αλλα κοραλια κ δυστηχως περιπλανιεται μεχρι να βρει το μερος της(οχι τοσο βεβαια οσο οι ξαδερφες της).Ετσι λοιπον αυτος που θελει οπωσδηποτε να αγορασει μια ανεμωνη κ δεν εχει την αναλογη εμπειρια για να μη σκοτωνει αυτα τα ομορφα ζωακια μπορει να ασχοληθει αυτο το ειδος.Το ειδος για το οποιο μιλαω ειναι το PHYMANTHUS κ δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις ξεδερφες του.

πραγματι ειναι οπως τα λεει ο ανδρεας.....πολυ ευκολη και ανθεκτικη.....εχω και εγω μια τετοια!

πραγματι ειναι οπως τα λεει ο ανδρεας.....πολυ ευκολη και ανθεκτικη.....εχω και εγω μια τετοια!

Αν γινεται να μας ανεβασεις κ μια φοτο φιλε chris να δουνε το καμαρι σου στα 75 λιτρα(αν δεν κανω λαθος). ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...