MrGe07 7 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας για αυτα τα ψαρια: Sailfin Tang (ZEBRASOMA VELIFERUM) Amphiprion ocellaris Blue Tang (Paracanthurus hepatus) Flame Angel (Centropyge loricula) Yellow Tang Ειναι reef safe και coral safe ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 7 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι reef safe πέραν του flame που καθώς ενηλικιώνεται αρχίζει τις αταξίες....Στη ερώτηση σου για τα λίτρα τώρα μονο ο ocellaris μπορεί να ζήσει σε τέτοιου μεγέθους ενυδρείο..τα υπόλοιπα είναι ψάρια τα οποία θα στριμωχτούν σε αυτά τα λίτρα.... Φιλικά Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεις να μας πεις διαστασεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 7 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 80x30x45 Οκ ενοιτε πως αυτα τα ψαρια δεν 8α κατσουν για παντα μεσα σε αυτο το ενυδρειο Σε 9 μηνες ερχετε 350αρι Ολα τα ψαρια που θα παρω θα ειναι σχετικα μικρα σε ηλικια οποτε και μεγεθος..οστε σε 9 μηνες να μπουν στο μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως θελω να δω το 350αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 11 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως θελω να δω το 350αρι 350 L μονο 400 $ απο φιλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2010 350 L μονο 400 $ απο φιλο πιστεψε το κανε και καμια προσευχη και παρακαλα το θεο να μην σε διωξει η πεπουλα απο το σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 12 Φεβρουαρίου 2010 Author #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2010 πιστεψε το κανε και καμια προσευχη και παρακαλα το θεο να μην σε διωξει η πεπουλα απο το σπιτι Φιλε σαραντο το ενυδρειο θα μπει στο δικο μου σπιτι Αναλογα σε ποια πολη θα περασω.. Οσο για την πεπουλα οπως λες, αστην αυτη να κραζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 17 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε σαραντο το ενυδρειο θα μπει στο δικο μου σπιτι Αναλογα σε ποια πολη θα περασω.. Οσο για την πεπουλα οπως λες, αστην αυτη να κραζει... χαχαχα να σου πω κατι ρε?πουθενα δεν θα περασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος