Δίας 7 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&a...2012&cid=25 Δεν τολμω να πω τι θα της εκανα εγω............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&a...2012&cid=25 Δεν τολμω να πω τι θα της εκανα εγω............. Θα της σκάρωνα μία δική μου φάρσα.... Με τις καλύτερές της φίλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 7 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ποοοο φίλε.. αυτό μπορεί να σε αφήσει στον τόπο.. είναι πολύ μπάζο η κοπέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ποοοο φίλε.. αυτό μπορεί να σε αφήσει στον τόπο.. είναι πολύ μπάζο η κοπέλα +1Δεν ειδες φατσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 7 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 ελεος ...απλο ειναι πας σε ενα πετ σοπ παιρνεις ενα κουτι γριλους και ενα κουτι ακριδες(ζωντανα) για ερπετα και τα βαζεις ολα κατω απο την κουβερτα οπως κοιμαται.... Θα το θυμαται για παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven77 7 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&a...2012&cid=25 Δεν τολμω να πω τι θα της εκανα εγω............. Συμφωνώ και επαυξάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Φεβρουαρίου 2010 #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 εγω επι τοπου θα της εδινα 1 κουτουλια και στη μανα της...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Ουτε κι εγω λεω τι θα της εκανα... Αν εσππασε τελικα τπτ ο συζηγος δεν μαθαμε..... \ Ουτε τ της εκανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Φεβρουαρίου 2010 #9 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 στην μανα της κατευθειαν και το τι αλλο δεν λεγεται εδω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Φεβρουαρίου 2010 #10 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, θα χρησιμοποιούσα κι εγώ βούτυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Φεβρουαρίου 2010 #11 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, θα χρησιμοποιούσα κι εγώ βούτυρο... η μήπως όχι?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Φεβρουαρίου 2010 #12 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, θα χρησιμοποιούσα κι εγώ βούτυρο... η μήπως όχι?... OXI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Φεβρουαρίου 2010 #13 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 το 'χεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 7 Φεβρουαρίου 2010 #14 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Θυμαστε το "Τελευταιο Τανγκο στο Παρίσι" ? Θυμαστε πως χρησιμοποιησε ο Αλεν Ντελον το βουτηρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Φεβρουαρίου 2010 #15 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, θα χρησιμοποιούσα κι εγώ βούτυρο... η μήπως όχι?... χωρίς βούτυρο και σ...ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Φεβρουαρίου 2010 #16 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, θα χρησιμοποιούσα κι εγώ βούτυρο... η μήπως όχι?... Αμμο (λευκη χαλαζιακη να μη της ανεβει και το πεχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Φεβρουαρίου 2010 #17 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Και χωρίς αντιχλώριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Φεβρουαρίου 2010 #18 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Ρε σεις... εχετε ξεφυγει..... Δε μπορω αλλο!!! Μονο στη σκεψη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος