Andreas kika 6 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Παιδια εχω ενα 120 λιτρο στο οποιο θελω να μεγαλωνω τα bangai cardinals μου(μιας κ μου εχουν σκισει το refugium)κ θα εχει μονο νερο κ αλατι...Προς το παρων εχω βαλει εναν κυκλοφορυτη 2000 λιτρα την ωρα,ενα σκιμερ με ξυλολιθο(berlin 60gal),ενα εξωτερικο φιλτρο με σφουγγαρια κ γεολιθο.Το ενυδρειο θα ειναι Bare bottom κ το μονο που μπορει να προσθεσω ειναι ΠΟΛΥ chaeto(ακομα το σκεφτομαι αυτο) δεν θελω να βαλω ουτε βραχο για να μπορω να καθαριζω ευκολα τις ακαθαρσιες.Παρακαλω θελω συμβουλες για αυτο που κανω... Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2010 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 6 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2010 Toν γεολιθο θα τον βαλεις ως μεσο για την βιολογικη υποστηριξη? Αν παρεις και ενα κοματακι βραχο απο τα κυριως ενυδρεια σου,το κοματιασεις και το βαλεις και αυτο στο φιλτρο,θα επιταχυνθει πολυ η διαδικασια του στρωσιματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 7 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια εχω ενα 120 λιτρο στο οποιο θελω να μεγαλωνω τα bangai cardinals μου(μιας κ μου εχουν σκισει το refugium)κ θα εχει μονο νερο κ αλατι...Προς το παρων εχω βαλει εναν κυκλοφορυτη 2000 λιτρα την ωρα,ενα σκιμερ με ξυλολιθο(berlin 60gal),ενα εξωτερικο φιλτρο με σφουγγαρια κ γεολιθο.Το ενυδρειο θα ειναι Bare bottom κ το μονο που μπορει να προσθεσω ειναι ΠΟΛΥ chaeto(ακομα το σκεφτομαι αυτο) δεν θελω να βαλω ουτε βραχο για να μπορω να καθαριζω ευκολα τις ακαθαρσιες.Παρακαλω θελω συμβουλες για αυτο που κανω... Να μην βάλεις βράχο και chaeto μέσα αλλά μερικά κομμάτια siporax στον πάτο του ενυδρείου και μικρότερη κυκλοφορία !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 7 Φεβρουαρίου 2010 Author #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Να μην βάλεις βράχο και chaeto μέσα αλλά μερικά κομμάτια siporax στον πάτο του ενυδρείου και μικρότερη κυκλοφορία !! Τhank u...Εαν βαλω το siporax μεσα στο φιλτρο πειραζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 7 Φεβρουαρίου 2010 #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Τhank u...Εαν βαλω το siporax μεσα στο φιλτρο πειραζει?? Για τι φίλτρο μιλάμε?? Πρέπει να είναι μικρή η κυκλοφορία,να μην κουράζεις τα μικρά στο να κυνηγάνε την τροφή, και δεύτερον πρέπει να προσέξεις να μην στα τραβήξει. Βάλε ένα μικρο εσωτερικό με σφουγγάρι για προστασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 7 Φεβρουαρίου 2010 Author #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Για τι φίλτρο μιλάμε?? Πρέπει να είναι μικρή η κυκλοφορία,να μην κουράζεις τα μικρά στο να κυνηγάνε την τροφή, και δεύτερον πρέπει να προσέξεις να μην στα τραβήξει. Βάλε ένα μικρο εσωτερικό με σφουγγάρι για προστασία. Εχω ενα 2213 κ εβαλα σημερα κ 5-6 κιλα ζωνατο βραχο,εχω κ εναν κυκλοφορυτη μεσα μεγαλο(2000 λιτρα/ωρα)λες να τον βγαλω τον κυκλοφορυτη κ να αφησω μονο το εξωτερικο?Θα βαλω προστατευτικα σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 7 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Πρεπει να φυγουν τα μωρα αμεσα απο το refugium διοτι εχουν φαει τα παντα κ εχουν χε*** τα παντα κ εχω ανεβασει νιτρικα κοντα στα 50 πλεον!!!!Εκανα μετρησεις στο νερο πριν απο λιγο κ εβγαλα κ μερικες φοτο: Ph 8,3 Kh 7 No3 0 No2 0 Salinity 1023-4 Περιπου ποτε μπορω να βαλω τα μωρακια μεσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 8 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 (edited) Να μην βάλεις βράχο και chaeto μέσα αλλά μερικά κομμάτια siporax στον πάτο του ενυδρείου και μικρότερη κυκλοφορία !! Ο βράχος είσαι σίγουρος ότι είναι crab free η ότι δεν έχει άλλους θηρευτές?? Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2010 - geso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 8 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Ο βράχος είσαι σίγουρος ότι είναι crab free η ότι δεν έχει άλλους θηρευτές?? Ναι 100%....Crab free.Εγινε η μεταφορα!Θα ανεβασω συντομα φοτο...Τα ψαρακια ειναι υπερχαρουμενα κ εχουν τρωνε κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος