JDP 31 Μαίου 2006 #1 Share 31 Μαίου 2006 Ένας από τους βασικότερους παράγοντες που κάνουν ένα nano-reef να είναι ασταθές και προβληματικό είναι η εξάτμιση που παρατηρείτε ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην χώρα μας. Θα ήθελα να μάθω πως αντιμετοπίζεται το πρόβλημα αυτό στα ενυδρεία σας. Κάνετε χρήση κάποιου TOP-OFF συστήματος για αναπλήρωση νερού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 31 Μαίου 2006 #2 Share 31 Μαίου 2006 Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο θέμα, αν θα μπορούσατε εσείς που χρησιμοποιείτε κάποιο μη DIY σύστημα Top-off να γράψετε και μάρκα/μοντέλο ώστε να μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του καθενός Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Μαίου 2006 #3 Share 31 Μαίου 2006 Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ συστήματα top-off. Έχω μονίμως δύο βαρέλες γεμάτες με νερό Α/Ο και συμπληρώνω νερό όταν χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 31 Μαίου 2006 #4 Share 31 Μαίου 2006 (edited) Γιάννη σε κάποιο άλλο τόπικ είχαμε συζητήσει για συσκευή ανίχνευσης στάθμης υγρών από smart kit electronics. Το είχα φτιάξει και δούλευε μια χαρά, ήλεγχε αντλία που ήταν μέσα σε ένα κουβά με νερό από ΑΟ. Ήθελα κάποια στιγμή, προκειμένου να απαλλαγώ από τα βαρέλια, να πάρω μια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα και να ανοιγοκλείνει απευθείας την ΑΟ. Το όλο σύστημα φτηνό (σε σχέση με σχέση με το Level control της aqua medic 1/10) και είχε επιτυχία. Δυστυχώς τώρα πια το ξήλωσα και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία, αλλά το συστήνω ανεπιφύλακτα. Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2006 - george hmmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος